Lager- och utställningsansvarig sökes

Lager- och utställningsansvarig sökes

Vill du vara med i vårt härliga team?
Classicum har ett mycket brett sortiment av Växthus & Uterum. I Svedala och i Solna har vi stora utställningsträdgårdar med våra konstruktioner i naturlig utomhusmiljö. I Svedala har vi även en mysig butik där vi säljer redskap, odlingstillbehör och inredning för växthus och uterum. Under nästa år flyttar vi till fantastiska lokaler närmre Malmö med större butik, café och utställning både inomhus och utomhus.

Vi expanderar och söker till vårt huvudkontor i Skåne dig som är intresserad av följande arbetsuppgifter:
  • Städning av växthus, daglig skötsel, högtryckstvätt två gånger per säsong, för att våra växthus och uterum skall se fina ut.
  • Svara i telefon och hjälpa våra kunder med beställning eller slussa vidare till rätt person.
  • Ansvara för vårt lager; uppackning av nya varor, packning av varor till våra kunder.
  • Hjälpa till vid reklamationer, förseningar av leverans och skadat gods.
  • Butikssäljare av våra odlingstillbehör, redskap och inredning
  • Medverkande vid mässor, vid behov
Din bakgrund
Vi söker dig som är serviceinriktad, trivs i ett högt arbetstempo och har lätt för att planera din egen tid och arbetsuppgifter. Eftersom arbetet är väldigt varierande och arbetsuppgifterna säsongsberoende är det viktigt att du trivs både med att arbeta ensam och att arbeta i grupp. Du drivs av kontakten med människor, men trivs lika bra i vår utomhusutställning med att städa och att göra fint i husen, samt på lagret när varorna skall packas. Rollen innebär mycket kontakt med kunder, leverantörer och ställer höga krav på serviceanda. Du kan prata svenska och engelska flytande. Det är ett plus om du har intresse för trädgård och odling eller om du har tidigare erfarenhet inom branschen. Arbetet innehåller en del tunga lyft.

Du är positiv, självgående, noggrann, har god datorvana och är bra på att samarbeta. Du måste vara strukturerad och kunna ha många bollar i luften.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet! Vi tror att du som söker är i början av din karriär och är sugen på att arbeta på ett litet företag med spännande utvecklingsmöjligheter.

Heltidstjänst. Tillträdesdag enligt överenskommelse. Löpande urval görs, så sök så fort som möjligt.

Kontaktperson
Anna Bertland, mail: info@classicum.se

Ansökan skickas till info@classicum.se. Märk din ansökan med Lageransvarig.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 jan 2020 (43 dagar kvar)