Supportansvarig till Clarendo i Malmö

Supportansvarig till Clarendo i Malmö

Nu söker vi dig som vill arbeta med extern och intern support på Clarendo i Malmö!

Här är chansen för dig som vill arbeta med support på ett litet företag där din insats gör skillnad! Till företaget Clarendo i Malmö söker vi nu dig som har erfarenhet av systemsupport och kundsupport som nu vill vidare till en roll med brett ansvar och goda utvecklingsmöjligheter! Här erbjuds du en roll där du får möjlighet att bli expert på ett egenutvecklat IT-verktyg. Du kommer vara huvudansvarig för den tekniska supporten till våra kunder och internt till projektledare. Du kommer också hjälpa till med förslag på smarta lösningar och ge förslag till förbättringar.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?
 • Ett litet, värderingsstyrt företag med kunden i fokus.
 • Ett stabilt företag med hög kreditvärdighet och en trygg anställning.
 • En bred roll med varierande och stimulerande arbetsuppgifter.
 • Du förväntas ta mycket eget ansvar, och i utbyte ges du möjlighet att växa hos Clarendo.
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER
 • Ansvara för support av Clarendos egenutvecklade IT-verktyg, kallat TIM, till deras kunder: svara på frågor rörande funktion, teknik och diskutera lösningar.
 • Ansvar för att bygga kunders ledningssystem i TIM och diskutera och föreslå smarta lösningar för kunder.
 • Ansvara för att utbilda kunders medarbetare i TIM.
 • Ansvara för att ge support internt till projektledare.
 • Uppdatera Clarendos hemsida.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som Supportansvarig kommer du att bli en del av ett litet samkört team som har fokus på verksamheten och uppgifterna, där ni tillsammans brinner för företaget.

Kontoret är placerat nära Centralstationen i Malmö med utmärkta kommunikationsmöjligheter.

VEM ÄR DU?

Som Supportansvarig söker vi dig som:
 • Har god erfarenhet av att arbeta med systemsupport
 • Har god erfarenhet av utbildning av systemanvändare
 • Gärna har en eftergymnasial utbildning inom organisation, ekonomi eller annat
 • Är van vid att uttrycka dig på korrekt svenska och engelska i tal och skrift.
 • Gärna har erfarenhet av IT-säkerhetsfrågor
 • Gärna erfarenhet av hemsidor
Som person är du noggrann, analytisk och engagerad. Du förstår vikten av att förstå problemställningar och har förmågan att vara tydlig i instruktioner och förklaringar. Du tar ansvar för ditt arbete och förmår att ta egna initiativ med fokus på förbättringar. Ditt uttryck och sätt är professionellt, och du hanterar kunder klanderfritt på telefon och via mail. Stresstålighet och flexibilitet är viktigt, då omprioriteringar är ett vanligt inslag i Clarendos vardag. För att trivas hos Clarendo bör du vara prestigelös och nyfiken då det är ett litet företag med inställningen att man hjälps åt. För Clarendo är det också viktigt att du har ett intresse för hur organisationer fungerar och utvecklas.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Åsa Jörgensen
Telefon 0721-646971
Email Mejla Åsa Jörgensen
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Service & Kundtjänst, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG IT
Hemsida http://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 19 juli (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.