CITYSIGN söker kreativ Grafisk Designer som brinner för kundnöjdhet

CITYSIGN söker kreativ Grafisk Designer som brinner för kundnöjdhet

Får du energi av att tänka nytt och annorlunda? Triggas du av en föränderlig miljö med stort fokus på utveckling och innovation? Brinner du för att leverera tjänster och produkter av högsta kvalité? I så fall är det DIG vi söker!

Vårt framgångsrika TEAM på CITYSIGN behöver förstärkning i form av en kreativ, driven och självstartande Grafisk Designer.Vi erbjuder

Hos CITYSIGN erbjuds du att arbeta i ett företag med en stark värderingsdriven kultur.

Våra kärnvärden: Kvalité, Kreativitet, Utveckling, Positivitet och Respekt genomsyrar allt vi tar oss an. Som anställd hos oss, ska du känna dig trygg, sedd och stimulerad - och tillsammans med humor, starkt fokus och vass kompetens skapar vi framgång!

Du kommer att ges stor möjlighet att vara med och påverka i olika projekt. Du kommer också att vara en viktig kugge i hjulet med att tänka ut nya idéer och koncept, främst inom tjänsterna fordonsdekor/foliering, kontorsprofilering och fönsterdekor.

Vem är du?
Vi söker dig som är driven och självstartande. I kombination med att vara kreativ och idérik har du förmågan att fånga detaljer och säkra kvalité. Du tycker om att vara involverad i olika projekt där du inspireras av att ta ägarskap och ansvar. Du är av naturen positiv och lösningsorienterad och du tycker om att samarbeta med andra.

Du behöver ha goda kunskaper i Illustrator och Photoshop. Vi tror att du är i början av din karriär. Din vilja, attityd och personlighet kommer att väga tyngre än flera års erfarenhet. Du behöver ha ett intresse för affärer och dagligen utmana dig själv och kollegor för att nå högsta kundnöjdhet.

Ansökan
Låter detta intressant? I så fall ser vi fram emot din ansökan. Du ansöker genom att klicka på knappen "Sök tjänst" och fylla i ansökningsformuläret med CV, personligt brev. Vi vill också att du laddar upp din portfolio i pdf.

Urvalet sker löpande så vi ser gärna att du inkommer med din ansökan snarast möjligt, dock senast 5:e november. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Har du frågor om Citysign eller tjänsten, är du välkommen att kontakta Simón Polakof på 073-743 82 94 eller simon@citysign.se.

Om oss
CITYSIGN är mer än ett folieringsföretag. Vi startade som skylt- och fordonsdekormakare 1995 och under denna resa gång har vi tillsammans utvecklats till vårt sanna jag.... Sveriges ledande folieringsföretag.

Vår unika marknadsplanering gör det möjligt för oss att få vara med om en massa spännande projekt som händer i branschen, inte bara i södra Sverige utan även i hela landet!

Vi arbetar tillsammans, utan prestige, för att varje dag göra våra kunder nöjdare!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (50 dagar kvar)