Verkstad/lagerarbetare till Certex Svenska AB i Malmö

Verkstad/lagerarbetare till Certex Svenska AB i Malmö

Vi söker nu en verkstads och lagerarbetare som kan komplettera Micke på vår verkstad i Malmö. Tjänsten innebär alltifrån truckkörning till tillverkning av diverse lyftutrustning med wire och kätting. Vi ser gärna en sökande med intresse för teknik och en viss vana från verkstadsarbete. Produktionen och tillverkningen är saker vi utbildar i men nogrannhet och intresse strår du själv för.

På kontoret i Malmö jobbar förnärvarande 7 personer.

Truckkort och vanligt B körkort är ett måste.

Skicka gärna en ansökan med ett personligt brev & CV
Anställning omgående och lön efter överenskommelse.

Certex Svenska AB är landets ledande leverantör av lyft och surrningsutrustning och ingår i Axel Johnsson koncernen.

För info. se gärna vår hemsida www.certex.se

Ser fram emot din ansökan
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.certex.se
Sista ansökningsdag 6 juni 2021 (56 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CERTEX Svenska AB är en av Sveriges ledande leverantör av helhetslösningar inom lyft, stållinor och service. I vilka former lyft än förekommer i industrin, i hamnar, på byggarbetsplatser, i gruvor eller inom något helt annat område, så har CERTEX produkterna och tjänsterna som gör det möjligt. Stållinor är deras huvudprodukt, som de sedan kompletterat med cirka 7 000 andra lyftrelaterade produkter för att täcka de flesta lyftbehov direkt från hyllan. I de fall deras lagerförda produkter ändå inte räcker till, tar de hjälp av deras europeiska nätverk av systerbolag och leverantörer för att hitta rätt produkt för ett specifikt lyft.

Certex är en del av den stora och väletablerade koncernen Axel Johnson International AB som är ett av Nordens största företag inom handel och tjänster med en stabil ägarstruktur och över 20 000 anställda.