Supporttekniker onsite

Supporttekniker onsite

Centric söker nu en Onsite/2nd line supporttekniker till en av våra kunder i Malmö med startdatum i september/oktober. Det är en stor verksamhet med många användare. Nu söker vi dig som trivs med att hjälpa användare med deras IT-problem över telefon, mail och onsite.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består i att supportera slutanvändarna på företaget. I arbetet ingår att jobba i deras ärendehanteringssystem för hantering av tickets enligt incidentprocessen och changeprocessen. Du kommer supportera hårdvara som - PC (Dell), Smartphones, skrivare. Skapa upp nya AD konton i Active Directory samt lägga till rättigheter.

Du kommer även att installera upp nya Windows datorer och supportera konferensutrustning så som Skype och Video system.

I denna rollen ingår även att dokumentera ner lösningsförslag och underhålla it dokumentation som t.ex inventering av datorer och mobiltelefoner bl.a.

Din profil
 • Serviceminded och är lugn som person samt är bra på att möta människor och får energi av att interagera med människor
 • Strukturerad och ansvarstagande
 • Kan arbeta båda självständigt och i grupp
 • Engagerad och intresserad av att utvecklas
 • Gärna några års erfarenhet inom onsite, gärna i processer och i ärendehanteringssystem
 • Bra kunskaper i svenska och engelska (koncernspråk)
Tekniska kompetenser:
 • Klientsupport Windows7/Windows 10
 • Hårdvarukompetens kring PC (Dell) och tillbehör
 • Skype/Video system (support)
 • MS System center (klient installation)
 • Telefoni/smartphone (support)
 • Active Directory (GPO, policys etc)
 • ITIL, incident/change processerna
Regulatoriska krav:1. Dokumentation, det är viktigt att du är intresserad och att det är naturligt för dig att dokumentera ditt arbete2. Önskvärt med någon form av erfarenhet inom GMP

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.

Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-företag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

OBS!
På Centric är din utveckling i centrum och nu påbörjar vi den resan redan på första intervjun. Alla som jobbar med IT vet att det är superviktigt att hålla sig uppdaterad. Att dessutom vara certifierad är ett värdefullt kvitto på din kompetens som du har nytta av oavsett arbetsgivare och uppdrag. För att visa att vi på Centric förstått hur viktigt detta är, får du nu redan på första intervjun skriva ett valfritt MOS (Microsoft Office Specialist) eller MTA (Microsoft Technology Associate) certifikat till ett värde av 1200 kr. Blir det aktuellt med flera intervjuer får du självklart skriva fler cert. Fattar vi sedan tycke för varandra och du blir anställd - ja, då får du möjlighet att skriva ännu fler cert. På Centric tror vi på kompetensutveckling och bjuder gärna på certifieringar.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med över 370 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Per Svensson på tfn: 0734159374 eller per.svensson@centric.eu.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.centric.eu
Sista ansökningsdag 6 dec 2019 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Centric är ett IT-företag med 380 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras kollektivavtal med Unionen. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?