Support 2nd line CMS

Support 2nd line CMS

En av Centrics kunder söker just nu en supportresurs till deras 2nd line support i CMS (Drupal). Det är en stor verksamhet med många användare. Nu söker vi dig som trivs med att hjälpa användare med deras IT-problem över telefon och mail.

Tjänsten är på 50 % och du kommer att jobba 20 timmar per vecka.

Arbetsuppgifter
Du kommer i huvudsak att arbeta med support av CMS (Drupal). Arbetsuppgifterna kommer innebära extra supportbehov under övergång från Drupal 7 till Drupal 8. Kompetensuppbyggnad i Drupal 8 görs på plats hos kunden under hösten 2019. Supportbehovet gäller framförallt verktygsrelaterade frågor hos handhavande, men går ibland över till ren webbredaktionell stöd/innehållsstrategi för webben.

Din profil
 • Erfarenhet av att arbeta inom IT-support
 • Goda tekniska kunskaper om PC-datorer och är helt bekväm i Windowsmiljö
 • Kompetens inom Drupal och webbpublicering
 • Förmåga att självständigt felsöka och åtgärda mjukvarurelaterade problem
 • Känna till och vara bekväm med ärendehanteringssystem
 • Telefonvana
 • Goda kunskaper i svenska och engelska - i både tal och skrift
 • God samarbetsförmåga och initiativförmåga
 • Ödmjuk och har lätt för att skapa förtroende
 • Förmåga att jobba i grupp
 • Serviceinriktad
 • Ordningsam och strukturerad
 • Kommunikativ, ska trivas såväl med telefon och med e-post
Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-företag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

OBS!
På Centric är din utveckling i centrum och nu påbörjar vi den resan redan på första intervjun. Alla som jobbar med IT vet att det är superviktigt att hålla sig uppdaterad. Att dessutom vara certifierad är ett värdefullt kvitto på din kompetens som du har nytta av oavsett arbetsgivare och uppdrag. För att visa att vi på Centric förstått hur viktigt detta här kommer får du nu redan på första intervjun skriva ett valfritt MOS (Microsoft Office Specialist) eller MTA (Microsoft Technology Associate) certifikat till ett värde av 1200 kr. Blir det aktuellt med flera intervjuer får du självklart skriva fler cert. Fattar vi sedan tycke för varandra och du blir anställd - ja, då får du skriva ännu fler cert. På Centric tror vi på kompetensutveckling och bjuder gärna på certifieringar.
Centric är ett IT-företag med över 380 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.
Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Per Svensson på telefon 0734-159374 eller per.svensson@centric.eu
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.centric.eu
Sista ansökningsdag 25 okt 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Centric är ett IT-företag med 380 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras kollektivavtal med Unionen. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?