Junior Incident Manager

Junior Incident Manager

För uppdrag hos en av våra kunder i Skåne söker nu Centric en engagerad Incident Manager som har ett brinnande intresse för IT, service och koordinering. Uppdraget är på heltid med chans till förlängning.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Arbetsuppgifter
 • Koordinering av servicedesk
 • Upprätthålla SLA-nivåer
 • Aktivt arbete med analys av incidentflödet och uppföljning med korrigerande åtgärder utifrån vardaglig incidenthantering
 • Hantering av MIM (major incident management)
 • Aktiv leveransstyrning
 • Förbättra och kommunicera nya rutiner
 • Bidra till leveransutveckling
 • Koordinering, planering och granskning av ärenden och incidents
Din profil
Viktiga egenskaper för tjänsten innefattar god kommunikativ förmåga, lyhördhet, drivkraft för att utveckla området, engagemang och en god samarbetsförmåga både med kund, kollegor och operativa funktionsroller. Utöver detta ser vi gärna att du har ett stort intresse för att lära dig nya saker samt har ett välstrukturerat arbetssätt.

Krav
 • Erfarenhet av arbete på servicedesk inom IT (1-3 års erfarenhet)
 • En bred förståelse av IT-lösningar i en stordriftsmiljö för servicedesk, server, databas, applikationer och nätverk
 • Koordinering av olika ärenden
 • Erfarenhet av ITIL
Det är meriterande att ha tidigare erfarenhet som Incident Manager.

Ansökningar behandlas löpande så registrera din ansökan redan idag!

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Elvis Smajic på tfn: 0734-159385 eller elvis.smajic@centric.eu.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.centric.eu
Sista ansökningsdag 26 sept 2022 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Centric är ett IT-företag med 370 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen. Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär. Våra anställda ska hela tiden kunna fortsätta att utvecklas, oavsett i vilken fas i karriären de befinner sig. Alla våra konsulter ges möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Att vara certifierad är ett värdefullt kvitto på din kompetens som du har nytta av oavsett arbetsgivare och uppdrag.