Integrationskonsult

Integrationskonsult

Söker du ett jobb där du får arbeta med integration av system och samtidigt har ett intresse av finans och dataanalys? Trivs du med att arbeta i team och axla ansvar? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi på Centric söker nu en Intregrationskonsult till ett uppdrag hos vår kund i Malmö. Tjänsten börjar som ett konsultuppdrag med tanken att senare gå över i en anställning hos kunden.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Arbetsuppgifter
I rollen som integrationskonsult kommer du vara involverad i olika projekt och arbeta nära med andra konsulter, hjälpa kunder att bygga innovativa och effektiva integrationslösningar samt ge dem verktyg för analys och presentation av finansiell information.

Din profil
Du som söker tjänsten har 5 års erfarenhet av systemintegration. Du har goda kunskaper inom dataanalys samt att hantera och presentera större mängder data på ett pedagogiskt sätt.

Krav
  • Goda kunskaper inom SQL Server och T-SQL
  • Erfarenhet av att hantera data via webbtjänster såsom SOAP eller REST APIs
  • Erfarenhet av integrationstjänster eller likvärdiga ETL-verktyg
Meriterande
  • Odata
  • Olap
  • GraphQL
  • Google BigQuery
Ansökningar behandlas löpande så registrera din ansökan redan idag!

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.
Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Elvis Smajic på tfn: 0734-159385 eller elvis.smajic@centric.eu.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.centric.eu
Sista ansökningsdag 26 sept 2022 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Centric är ett IT-företag med 370 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen. Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär. Våra anställda ska hela tiden kunna fortsätta att utvecklas, oavsett i vilken fas i karriären de befinner sig. Alla våra konsulter ges möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Att vara certifierad är ett värdefullt kvitto på din kompetens som du har nytta av oavsett arbetsgivare och uppdrag.