IT-säkerhetsanalytiker till SecureLink

Om jobbet

Centric söker för vår kund SecureLinks räkning flera IT-säkerhetsanalytiker som har ett stort intresse för IT-säkerhet, gillar att gräva ner sig i problem och göra utförliga analyser. Ambitionen är att inhyrning därefter ska leda till anställning hos SecureLink.

Start: Omgående
Plats: Malmö
Som IT-säkerhetsanalytiker kommer du arbeta med säkerhetsanalyser för SecureLinks kunder. Du kommer att få information från ett flertal system som du sedan dels ska manuellt korrelera, men också ta hjälp av automatik för att göra din bedömning.

Du kommer att vara en del i SecureLinks Cyber Defence Center där du med flera andra analytiker analyserar data från olika kunder och gör en riskbedömning baserat på den input du har tillgång till. Dagliga uppgifter involverar t.ex. logganalys, IDS/IPS-larm samt filintegritet.

Gruppen arbetar 24/7/365, vilket innebär att skiftarbete ingår i tjänsten.

Din profil
Du är dokumenterat framgångsrik inom IT-säkerhetsområdet, har relevant utbildning inom området och gärna 1 års erfarenhet. SecureLink erbjuder både seniora och juniora säkerhetsanalytikertjänster.

Du har goda kunskaper inom åtminstone två av följande områden: Sårbarhetsscanningar, tekniska analyser, forensic arbete, reverse engineering, applikationssäkerhet och god kunskap inom Operativsystemen Windows, Linux/Unix, Mac OSX.

Har du programmeringskunskaper i något av språken PHP, Python, Ruby, Java, C eller C++ är det meriterande.

Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Ett stort plus i kanten är om du har en eller flera av följande certifieringar: CompTIA Security+ eller CEH, CompTIA Linux+ eller liknande Linux certifiering, CISSP, OSCP eller någon annan säkerhetscertifiering.

Som person är du kommunikation, öppen och van vid dialog med både kollegor och kunder. För att du ska lyckas krävs att du är initiativrik, målinriktad, flexibel och kan driva frågor självständigt och handlingskraftigt.

För att säkerställa en hög kvalitet i SecureLinks CDC förekommer certifieringskrav på medarbetarna och detta är något du ser som positivt samt motiverande.

Tjänsterna tillsätts omgående, så vänta inte med att registrera ditt CV. Vi ser fram emot din ansökan!

Vi kan erbjuda dig
SecureLink är sedan juni 2016 en del av SecureLink Group. SecureLink Group är marknadsledande när det kommer till IT-säkerhet i Europa och finns idag representerade i Holland, Belgien, Storbritannien, Tyskland, Sverige, Norge och Danmark. En stabil arbetsgivare med höga ambitioner och enorm tillväxt.

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Caroline Nilsson på tfn: 0734-159365 eller caroline.nilsson@centric.eu.

Vi har tyvärr inte möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via vanlig post eller e-post.

Centric är ett IT-företag med över 300 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping, Karlstad och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister, förmedling av specialister, rekrytering och outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in, anställa eller låta oss göra hela jobbet. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, tekniker, IT-tekniker, it - tekniker, analytiker, linux, service desk, säkerhetsanalytiker, säkerhets analytiker, konsult, consultant, data, IT-technician, Malmö
Jobbfakta
Publicerad

30 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 nov

Om företaget

Centric Professionals är ett bemanningsföretag med över 300 anställda i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?