Area Account Manager till Centric i Malmö

Area Account Manager till Centric i Malmö

Har du höga ambitioner och motiveras av att driva och utveckla affärer? Har du erfarenhet av B2B-försäljning och ett stort intresse för IT? Tycker du även om varierande arbetsuppgifter och att vara delaktig i hela leveransprocessen?

Nu har du chansen att bli en del av ett härligt team på vårt Malmökontor! I våras slog Malmökontoret rekord i antalet konsulter och är redo att fortsätta växa. Vi söker nu en lika engagerad kollega som vill vara med och utveckla vår säljfunktion till nästa nivå.

Vi på Centric kan erbjuda dig en arbetsplats med ett härligt gäng med mycket värme och humor. Vi är både professionella och personliga i våra relationer. Förutom ett härligt gäng kan vi erbjuda dig kontinuerlig kompetensutveckling, ett arbete med frihet under ansvar och stor möjlighet att utveckla säljprocessen i region Syd.

Arbetsuppgifter
I rollen som Account Manager kommer du att vara huvudansvarig för hela säljprocessen. Du kommer både vårda nuvarande kundrelationer samt prospektera och skapa ingångar till nya spännande kunder. Uppdragen kan variera mellan allt från supporttekniker till seniora IT-roller. I rollen kommer du ha stort utrymme att utveckla våra säljprocessen och lyfta dem till nästa nivå.

Centric Malmö är ett mindre team som arbetar tätt tillsammans för att lyckas med sina affärer, därför är det viktigt med prestigelöshet och viljan att stötta upp även i rekryteringsprocesser och kontakten med våra konsulter.

Din profil
  • Du har erfarenhet av försäljning inom B2B
  • Du har erfarenhet av IT och/eller inom bemannings-/konsultbranschen
  • Du har eftergymnasial utbildning, meriterande om det är inom teknik/IT eller motsvarande
  • Du har B-körkort
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska - i såval tal som skrift
För att lyckas i rollen är det viktigt att sociala relationer faller sig naturligt för dig och att du har en god förmåga att skapa goda relationer med både kunder, konsulter och kandidater. Det är viktigt att du är självgående och har ett eget driv samtidigt som du är en prestigelös team player. Du är en orädd "doer" som motiveras av att sätta affärer. Du som söker är energisk med positiv inställning och ser möjligheter före hinder. Du är nätverkande och är nyfiken på andra människor. Det är viktigt att du kan vara flexibel och har lätt för att ställa om från en uppgift till en annan.

I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi kan erbjuda dig
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Du kommer att utgå från våra ljusa och trevliga lokaler i Centrala Malmö, bara ett stenkast från Centralstationen.

Vi är en arbetsplats som är måna om våra medarbetare och konsulter där vi sätter människan i centrum - We believe in people. Vi tillämpar flexibla arbetstider och arbetsplats samt har en genomtänkt onboardingprocess för att du ska få den bästa förutsättningen till att få en bra start hos oss.

Förutom att du kommer bli en del av vårt grymma team i Malmö kommer du också att ha kollegor i Linköping, Göteborg, Stockholm och Norge. Centric Professionals AB ingår i Centric-koncernen som är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med ca 5000 anställda i Europa och huvudkontoret i Holland.

Centric Professionals AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega och har kollektivavtal med Unionen och Akademikerförbunden.

Låter det intressant? Urvalet sker löpande så registrera din ansökan till oss på Centric redan idag.

Har du några frågor så är du välkommen att kontakta Emeli Pettersson, Head of HR. Emeli nås på tfn 0733-571797 eller emeli.pettersson@centric.eu.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Erica Patel på telefon 0734-159365 eller erica.patel@centric.eu.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.centric.eu
Sista ansökningsdag 30 maj 2021 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Centric är ett IT-företag med 380 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras kollektivavtal med Unionen. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?