Account Manager inom IT

Account Manager inom IT

Vi söker en Account Manager inom IT som vill vara med på resan och fortsätta utveckla Centrickontoret i Malmö. Är du en teamplayer med ett starkt självdriv, är initativtagande och älskar att bygga realtioner med kunder samt har tidigare erfarenhet av B2B-försäljning inom IT-branschen? Då är detta ett gyllende tillfälle att bli en del av Centricfamiljen.

Vårt kontor är beläget i centrala Malmö med stans bästa utsikt och teamet präglas av gemenskap, tillit, nytänkande och en vilja att utveckla verksamheten inom Skåneregionen. Tycker du precis som oss, att det är roligt med ett högt tempo, kundrelationer och försäljning och samtidigt ha roligt på jobbet, då tror vi att du är vår nya kollega på Centric Professionals.

Arbetsuppgifter
Som Account Manager ansvarar du över att följa upp befintliga kunder och utveckla samarbetet med dessa samt hitta nya kunder och affärsmöjligheter i regionen där Centric kan skapa värde. Du har förmågan att bygga nätverk och ser det som din absoluta utmaning att skapa bra kunderunderlag och affärer för kontoret i Malmö. Till din hjälp har du förutom din närmaste chef och kollegor också en kompetensgrupp för sälj i Sverige, där man kan byta erfarenheter med varandra och sparras i försäljning.

Din profil
Vi tror att du är en säljare av rang samt har en god kännedom av IT-branschen och gillar att göra lönsamma affärer. Du är prestigelös, lyhörd och noggrann och visar en hög servicenivå och en stark kollegialitet samt sätter alltid kunden främst. Då vi är ett litet kontor ser vi gärna att du har en entreprenöriell ådra och ett stort mått av initiativtagande, driv och ansvar samt vågar att utmana dina kollegor för att förbättra vår verksamhet.

Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet av framgångsrik B2B-försäljning, är strukturerad och van att driva dialoger och processer med kunder. Du är en person som vågar ta kontakt med nya kunder och är skicklig på att erbjuda och förmedla rätt service till företagets kunder.

Vi kan erbjuda dig
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning och vi erbjuder dig tillgång till kontinuerlig kompetensutveckling tillsammans med ett roligt gäng med mycket värme och humor. Vi är både professionella och personliga i våra relationer vilket får våra kuner och konsulter att gilla oss. Vi tillämpar flexibel arbetstid och arbetsplats och har en genomtänkt onboardingprocess för att du ska få den bästa förutsättningen till att få en bra start hos oss.

Förutom att du kommer bli en del av vårt grymma team i Malmö kommer du också att ha kollegor i Linköping, Göteborg, Stockholm och Norge. Centric Professionals AB ingår i den holländska Centrickoncernen som är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med ca 4500 anställda i Europa.

Centric Professionals AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega och har kollektivavtal med Unionen och Akademikerförbunden.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Henrik Lells på tfn: 0734-159 365 eller henrik.lells@centric.eu.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.centric.eu
Sista ansökningsdag 5 sept 2022 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Centric är ett IT-företag med 370 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen. Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär. Våra anställda ska hela tiden kunna fortsätta att utvecklas, oavsett i vilken fas i karriären de befinner sig. Alla våra konsulter ges möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Att vara certifierad är ett värdefullt kvitto på din kompetens som du har nytta av oavsett arbetsgivare och uppdrag.