2nd line Supporttekniker

2nd line Supporttekniker

Har du några års erfarenhet av arbete som supportttekniker? Gillar du att ge support och vägleda användaren? Har du kunskap inom Windows OS, Active Directory, Office 365 och nätverk? Är du tillgänglig sommaren 2021 för nytt uppdrag? Då söker vi dig till vår kund i Ängelholm!

Arbetsuppgifter
I rollen som supporttekniker kommer du ta emot alla ärenden som inte 1st line kan supportera. Du kommer hantera allt från användarsupport, administering i AD, klienter (hård- och mjukvara), nätverk (LAN & WLAN), skrivare, Windows Server och VMware. Du kommer använda SCCM för programpaketering och klientmanagering. Exempel på arbetsuppgifter är att hantera larm från övervakning, användarssupport av hårdvara, officeprogrammen och teams samt felsökning av nätverk. Du kommer också arbeta med Windows Server för att installera och felsöka verksamhetssystem och i viss utsträckning viritualisering av servrar i VMware.

Din profil
För att trivas i rollen behöver du har erfarenhet från IT-support med en bred bakgrund inom IT. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat i en servicedesk där du har haft behörighet att felsöka djupare och följa upp ärenden. För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har relevant arbetslivserfarenhet inom:
  • Windows 10
  • Office 365
  • Active Directory
  • GOP:er
  • Windows Server
  • Nätverk (LAN & WLAN)
  • Konfigurering av switchar
  • DHCP, DNS & printservrar
  • Cisco
  • VMware
Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande och roliga aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under trevliga och avslappnande former.

Mer om oss

Centric är ett IT-företag med 370 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner hundratals e-böcker på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Kontakt information
Hanna Ström
hanna.strom@centric.eu
+46 73-4159385
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.centric.eu
Sista ansökningsdag 22 juni 2021 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Centric är ett IT-företag med 380 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras kollektivavtal med Unionen. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?