Säljare till Cema Office

Säljare till Cema Office

Är du en driven och tävlingsinriktad person? Vi söker nu säljare till roligt uppdrag.

Vi är ett företag som jobbar med komplement gällande kontorsmaterial till företag, skolor och kommuner. Med tanke på att vi jobbar med komplement så konkurrerar vi inte med deras avtal gällande kontorsmaterial då vi har unika produkter. Vi bokar in kundbesök per telefon och besöker alla kunder på plats, dvs ingen telefonförsäljning, på så sätt försöker vi under kundbesöken skräddarsy kontorslösningar för de specifika. Vi har över 20 års erfarenhet i branschen och fokuserar på att hela tiden utveckla vårt sortiment för att ligga i framkanten. Hälften av tiden sitter man inne på kontoret och den andra hälften besöker vi kunder i sitt distrikt.

Det som krävs av dig är följande:
  • Att du är orädd och gillar att ta kontakt med människor.
  • Att du är disciplinerad och självständig och strävar efter lyckade resultat i det du gör.
  • Att du har körkort
Din profil
  • Svenska
  • Körkort B
  • Ingen arbetslivserfarenhet krävs
Dina arbetsuppgifter
Vi letar efter utesäljare som vill växa med oss. Vi söker dig som vill jobba med erfarna säljare och ta dig till nästa nivå.

För oss är fokus på utveckling det viktigaste och för det krävs att du är driven och tävlingsinriktad. Dina arbetsuppgifter som utesäljare är att boka och utföra säljmöten. Du kommer att erbjuda våra komplementerande kontorsprodukter till såväl nya som befintliga kunder.

Vi ser gärna att du är social, driven och glad.

Körkort är en förutsättning då möten alltid sker ute hos kund.

Huvudkontoret ligger i Kista men vi jobbar utifrån distrikt och med möjlighet att jobba hemifrån.

Om du inte har tidigare erfarenhet av försäljning krävs från dig att du har en stark vilja. Vi har tränat säljare i tio år och i tjänsten ingår löpande utbildning och coaching med fokus på din utveckling.

Vi arbetar med personliga besök för att på plats kunna titta på personliga lösningar för specifika behov. Vi jobbar med komplement för företag.

Vi söker unga personer mellan 18-27 år

Tjänsten är en tillvidareanställning med sex månaders provanställning och omfattar kontorstider. Du erbjuds en lön med både fast och rörlig del (Fast grundlön + provision). Krävs är att du både talar och skriver på svenska obehindrat.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.cemaoffice.se/
Sista ansökningsdag 19 dec 2019 (7 dagar kvar)