Caverion söker drifttekniker-/kyltekniker till Malmö

Caverion söker drifttekniker-/kyltekniker till Malmö

Är du intresserad av ett stimulerande och utvecklande arbete? Tycker du om att arbeta i en bra arbetsmiljö och med trevliga arbetskamrater?

Vi växer i Malmö och söker nu en ansvarsfull och ambitiös drifttekniker-/kyltekniker. Du kommer främst att utföra uppdrag hos en av våra kunder som är ett forskningscenter i Lund. Enheten har lång erfarenhet och bred kompetens inom flera teknikdiscipliner såsom ventilation, kyla, styr och regler, el, och VS. Vi går mot en spännande framtid och bygger ett team som består av en sammansvetsad grupp med nära samarbete med varandra.

Arbetsuppgifter
Som drifttekniker-/kyltekniker på Caverion arbetar du med daglig tillsyn och optimering av våra kunders anläggningar men även med skötsel, underhåll, energibesparingar samt felsökning inom allmän fastighets och processteknisk utrustning. Arbetet med driftsäkerhet och planeringen av det förebyggande underhållet för att säkra den dagliga driften av befintliga system är saker som du också kommer att vara delaktig i. Viktigt att du som person är serviceinriktad, tycker om kundkontakter, är engagerad och kan jobba både självständigt samt i team med dina kollegor.

För att arbeta som drifttekniker-/kyltekniker hos oss bör du vara uppdaterad vad gäller ny teknik samt vara en kreativ problemlösare inom ditt område som kan presentera nya lösningar och förslag på både energibesparingar och övriga förbättringar.
Du kommer få ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt samt att du har möjlighet att utvecklas inom arbetet och på sikt få ett större ansvar.

I rollen ingår även
 • Merförsäljning genom att se möjligheter, föreslå förbättringar och uppdateringar av de tekniska systemen via uppföljningsrapporter
 • Uppföljning samt återrapportering
 • Planering av eget arbete
 • Utföra felavhjälpande samt planerat underhåll
 • Beredskapsarbete ingår
Kompetens
 • VVS- och fastighetsprogrammet, inriktning kyl- och värmepumpsteknik eller annan relevant utbildning
 • Inneha giltigt kylcertifikat
 • Kunskaper inom kyla, fastighetsautomation, ventilation och el
 • 10 års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter
 • Meriterande med kunskaper inom OVK
 • Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter
 • Vana att läsa och tolka ritningar samt att själv framställa olika typer av rapporter
 • Som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad
 • Svenska i tal och skrift samt kunna kommunicera på engelska
 • B-körkort
Kort om Caverion
Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Våra beställare stöttas av över 15 000 kunniga medarbetare i 11 länder i norra, östra och centrala Europa. Vår omsättning uppgick 2020 till EUR 2,2 miljarder.

Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3000 medarbetare och finns etablerade på drygt 75 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.

Varför Caverion?

Mångfald och jämlikhet är självklart för Caverion och fokus ligger på rätt kompetens på rätt plats.

På Caverion genomsyras vårt arbete av värderingarna:
 • Innovation
 • Samarbete
 • Ansvar
 • Professionalitet
Kontakt & Ansökan
Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lisbeth Hulander, tel. 073-081 74 04, mail lisbeth.m.hulander@caverion.com (semester 26/7-22/8) alt. avdelningschef Philip Maxter, tel.076-775 19 38, mail philip.maxter@caverion.com (semester 5/7-4/8)

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes

Välkommen med ansökan senast 31 augusti 2021.
OBS: Skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2021 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.