Säljare till Castor Sverige AB, Malmö

Säljare till Castor Sverige AB, Malmö

Vill du bli en del av vårt säljteam i Sverige? Trivs du i en organisation med korta beslutsvägar? Vill du arbeta med marknadsledande produkter? Då kan du vara rätt person för oss!
Vi söker nu en


Säljare
till Södra Sverige

Din uppgift som säljare blir att bearbeta elinstallatörer och elgrossister i Södra Sverige, med fokus på Skåne regionen. Du letar aktivt efter byggprojekt där våra produkter kan spara tid och därmed pengar för installatörerna. Vi finns lagerlagda hos de stora rikstäckande grossisterna. Vi har idag egen säljpersonal i Stockholm och Göteborg.

Du bygger relationer med elinstallatörer och elgrossister och besöker byggarbetsplatser för att påvisa den positiva effekten av att arbeta med våra fästlösningar för elektriska och mekaniska installationer på alla typer av underlag, och verktyg för kabeldragning.

I ditt arbete ingår även att delta på mässor samt att själv arrangera minimässor hos grossisternas butiker. Lämplig bostadsort inom Malmö regionen. Du kommer att vara anställd av Castor Sverige AB men all teknisk support mm får du från Castor AS i Norge och du rapporterar till Export/Retail Manager i Norge.

Du har säljerfarenhet eller är idag verksam som elektriker med intresse för försäljning och trivs i en operativ roll och stimuleras av att självständigt få utveckla ditt ansvarområde. Du har din bakgrund i elbranschen, men även dina personliga egenskaper kommer att värderas högt. Som person är du affärsorienterad och driven. Du är självgående och välstrukturerad.

Vi erbjuder dig delaktighet i vår fortsatta expansion i Sverige. Du får ett professionellt säljstöd och säljhjälpmedel. Marknadsmässiga villkor inklusive tjänstebil.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Per Asplund på Säljpoolen, 031 - 704 51 92.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 17 nov 2019 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan 1978 har Castor AS utvecklat, producerat och marknadsfört fästmaterial till den norska elinstallationsmarknaden. Idag exporterar vi våra produkter till flera europeiska länder. Castor är välkänd producent och leverantör av tidsbesparande fästmaterial för elektriska och mekaniska installationer på alla typer av underlag, samt ett stort utbud av verktyg för kabeldragning. Castor har varit först på marknaden med en mängd olika unika produkter. Några av väldens ledande tillverkare av fästmaterial har valt att marknadsföra sina produkter via Castor AS, vilket tillsammans med våra egentillverkade produkter, ger marknaden det bredaste utbudet av fästlösningar som garanterar effektivitet, kvalitet och säkerhet. För mer information om oss var god se www.castoras.no. och www.castoras.se

Sökord: Säljare, fältsäljare, utesäljare, distriksäljare, regionsäljare, account manager, tekinsk säljare, försäljningsingenjör