CarpetVista söker en redovisningsansvarig

CarpetVista söker en redovisningsansvarig

Är du en driven redovisningsekonom som vill ingå i vårt prestigelösa ekonomiteam? Lockas du av att vara med och säkerställa vår fortsatta expansion? Har du en förmåga att blicka framåt och driva förbättringsprocesser? Då kan det vara dig vi söker till denna tjänst!

Beskrivning av tjänsten

Som redovisningsansvarig hos oss kommer du att ingå i ett team på 4 personer där du har huvudansvaret för ett av bolagen. Du kommer att arbeta med löpande redovisning, avstämningar, månadsrapportering, moms, skatter och sociala avgifter till Skatteverket. Vidare arbetar du även med att ta fram momsunderlag för utländsk försäljning, leverantörsutbetalningar, valutahantering och cashflow-analyser. På ekonomiavdelningen arbetar vi teamorienterat och är back-up för varandra. Därmed är det viktigt att du är flexibel och trivs i den lilla organisationen. I och med att företaget växer uppstår det en del Ad-hoc uppgifter och projekt som behöver lösas från tid till annan, där du kommer att vara involverad.

Vem är du?

Vi tror att du har en relevant ekonomisk utbildning samt har jobbat några år i en liknande roll. Du är bokslutssjälvständig och känner dig trygg i din redovisning samt är uppdaterad på gällande lagar och relger. Vidare har du vana av att arbeta med moms och skatt, gärna i en internationell miljö. Som person är du noggrann, strukturerad, kommunikativ och en mycket god teammedlem. Då företaget befinner sig i en stark tillväxtfas är det viktigt att ligga i framkant med förmågan att utveckla befintliga rutiner, processer och system. Eftersom vi är verksamma i ca 40 länder är det viktigt att du behärskar engelska i såväl tal som skrift. Du är en van användare av olika affärssystem och Excel.

Intresserad?

I denna rekrytering samarbetar CarpetVista med Invici.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Jeanette Wahrenberg 070-7765091 eller Katarina Alm 070-8753641. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är den 5 februari. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev. Följ anvisad länk.
Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.
Mer info
Kontaktperson Jeanette Wahrenberg
Telefon 070-7765091
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Invici
Sista ansökningsdag 5 feb 2020 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CarpetVista koncernen, med försäljning i huvudsak av mattor, men även skandinaviskt konstglas på nätet, lanserades 2005 och finns i Malmö. Efter en snabb expansion är CarpetVista nu en av världens största matt-butiker med försäljning i ett 40-tal länder. Koncernen har cirka 60 anställda med en omsättning på drygt 400 miljoner kronor 2019. Koncernens huvudägare utgörs av Litorina (www.litorina.se) samt av grundare och ledning. Vår mission är att hjälpa människor till hem de älskar, en mission som inkluderar alla våra kunder, medarbetare och leverantörer. För CarpetVista är det viktigt att de produkter vi säljer tillverkas under acceptabla arbetsförhållanden och vi ställer krav på våra leverantörer att de följer vår uppförandekod som är baserad på FN: s deklaration för mänskliga rättigheter samt ILO: s kärnkonventioner.