Framtidens återvinningsföretag är redan här!
Nu kan även du få möjlighet att vara med på vår resa.

Carl F är ett familjeägt företag med 65 anställda som startade sin verksamhet 1888 och arbetar med avfalls- och materialhantering i sydvästra Skåne. På vår egen sorteringsanläggning i Malmö hamn hanterar vi ca 50.000 ton avfall per år. Vi har i drift Sveriges första robotanläggning för sortering av avfall. Vår fordonspark består av kranbilar, liftdumprar, lastväxlare, skåpbilar samt komprimerande bilar. Självklart kör vi alla våra lastbilar på fossilfritt bränsle för miljöns skull och via vårt eget vindkraftverk producerar vi egen el.

Vi söker nu en erfaren mekaniker till vår sorteringsanläggning i Malmö.

I arbetsuppgifterna ingår planering och uppföljning av service och underhåll på våra maskiner samt egna insatser vid service och underhållstillfälle. Felsökningar på olika typer av maskiner kommer att bli aktuellt.

Du har
fordons- eller maskinteknisk utbildning och/eller praktisk erfarenhet av arbete med tunga fordon och maskiner. Vi ser gärna att du har en datorvana då mycket av planering och felsökning sker via dator. Du är kunnig inom el/hydraulik samt kan läsa schema för dessa. Du förstår engelska manualer, har datorvana och helst körkort C.

Vi vill
att du gillar utmaningar, är självgående och klarar ett ibland högt tempo. Du har ett gott ordningssinne och är flexibel. Vi erbjuder i förekommande fall utbildningar, såväl interna som externa, för att du alltid ska ha kunskap om de senaste maskinerna som vi införskaffar.

Vid frågor angående tjänsten kontakta Bo Bodenäs 0709-767915.

Ansöker gör du genom att skicka ert CV och referenser på mail till bo.bodenas@carlf.se alt klicka på "Ansök nu".

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Mer info
Kontaktperson Bo Bodenäs
Telefon 0709-767915
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.carlf.se/
Sista ansökningsdag 6 maj (46 dagar kvar)