Säljare Cargo Oil AB

Säljare Cargo Oil AB

Cargo Oil AB – Sveriges enda tillverkare av livsmedelsgodkända smörjmedel växer och behöver fler duktiga säljare!Det går bra för oss och nu hinner vi inte med mer, vi behöver dig!

Vår verksamhet startade för ganska precis 50 år sedan i en lite lagerlokal i Storängsbotten/Gärdet i Stockholm. Vi var då återförsäljare för Omegas smörjmedel och vi gjorde ett bra jobb.

Vi har genom årens gått från att vara en agent/distributör till en renodlad tillverkare och innovatör inom alla typer av smörjmedel.

Vår filosofi är enkel – tillverka smörjmedel och sälj det direkt till den som ska använda det. Inga mellanhänder, inga leverantörer som plötsligt ändrar på produkten som vi ska förse våra kunder med.

Att förstå vad kunden behöver och leverera just det.

Vi är givetvis certifierade enligt 9001, 14001, 21469

Vi har under årens lopp utvecklat fler än femtio olika smörjmedel som vi idag producerar och säljer till våra kunder runt om i Sverige. Tillsammans med våra systerföretag i Kina, Australien, Vietnam, Nya Zeeland, Island, Ungern och Norge distribuerar vi snart nog över hela klotet.

Vi är inte störst men vi är bäst på smörjmedel! (Bortsett från livsmedelsklassade smörjmedel där vi faktiskt är en av de största tillverkarna) Nu hoppas vi att du vill vara med oss på resan framåt och hjälpa oss att bli ännu bättre!

Intresserad? Läs mer nedan!Distriktschef Skåne

Du får stor frihet att planera ditt arbete, en attraktiv lön, bra förmåner och massor av kul.Med ansvar för vår försäljning i Skåne kommer du in på en marknad som vi inte hunnit med de senaste åren, det finns ett antal kunder att börja med men du kommer behöva jobba med mycket nykundsbearbetning. Du säljer direkt till kunderna och om en specialprodukt behövs kan vi utveckla den.

Vi har arbetat fram ett säljkoncept som hjälper dig till framgång – du behöver bara följa konceptet och göra jobbet!

Du är säljare. Resten lär vi dig. Din viktigaste egenskap för att nå framgång i tjänsten är din förmåga att bygga upp och förvalta relationer till bland annat mekaniker, cykelproducenter och livsmedelsbranschen.

Vi ger dig förutsättningar för att lyckas men du behöver ha följande:Ett brinnande intresse för affärer och en vilja att alltid vara bäst!Vara rökfri

Om du inte har kunskap om smörjmedel, så lär vi dig det.

Du bör vara över 30 år gammalKörkort och tillgång till egen bilEtt rent registerutdrag från belastningsregistret, vi har ett flertal kunder som är säkerhetsklassade.Svenska som förstaspråk, men eftersom vår verksamhet är multinationell ser vi gärna att du talar och skriver fler språk.Eftersom du kommer utgå från ditt hem bör du bo i Skåne.

Fortfarande intresserad? Hör av dig

Christer@cargo-oil.se

0708-99 46 99
Mer info
Kontaktperson Christer Rudh
Telefon 0708994699
Email Mejla Christer Rudh
Område Malmö stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.cargo-oil.se
Sista ansökningsdag 6 aug 2021 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Besök gärna vår hemsida www.cargo-oil.se