Serviceinriktad IP Coordinator till CPA Global i Malmö

Serviceinriktad IP Coordinator till CPA Global i Malmö

Vill du arbeta i en omväxlande miljö med stort fokus på kundkontakter? Gillar du stort ansvar, och motiveras av att få hitta nya lösningar? Då kan du var den vi söker! CPA Global ska stärka upp sitt team i Malmö och letar efter en både strategisk och innovativ IP Coordinator. Vi arbetar med ett löpande urval, sök tjänsten redan idag!

CPA Global:

CPA Global är världens största företag inom tjänster och mjukvara för hantering av Intellectual Property. Bland våra kunder finns världens mest välkända varumärken och IP-byråer, och vår förnyelsetjänst är världens mest använda. Varje år förnyar vi över 1,7 miljoner patent och varumärken, och hjälper på så vis våra kunder att hantera sina värdefulla IP-portföljer.

Dina ansvarsområden:

Som IP Coordinator hos oss på CPA Global kommer du att tillhöra teamet iPendo Renewals, ett team med fokus på patent och varumärkesskydd. I din roll ansvarar du för effektiv implementering av tjänster hos både nya och befintliga kunder. Du har en stor förståelse och lyhördhet inför kundernas specifika behov. God service och hög standard är ledord för att vara framgångsrik i tjänsten.
Vi tar våra kunders förtroende på största allvar. I rollen som IP Coordinator upprätthåller du en god kommunikation med dem, leder dem genom implementering och hanterar inkommande frågor om våra tjänster. Din vardag är omväxlande, men ställer alltid samma höga krav på noggrannhet, effektivitet och kundbemötande.

Dina dagliga arbetsuppgifter inkluderar bl.a.:
  • Agera support gentemot våra kunder och kunna leverera kundanpassade lösningar
  • Öka kundernas förståelse för hur de använder tjänsten på bästa vis
  • Identifiera och implementera förbättringar i processerna för ökad kvalitet
  • Undersöka och analysera kunders data
Vem är du?

För att bli en framgångsrik nyckelspelare inom vårt internationella team behöver du:
  • Förmåga att utveckla en grundlig förståelse för CPA Globals tjänster.
  • Erfarenhet av att leverera exceptionellt god service.
  • God erfarenhet av att arbeta med kundsupport inom en IT/Teknik-intensiv miljö
  • Erfarenhet av administrativt arbete inom Intellectual Property Rights (patent, design, varumärke) är mycket meriterande
  • Hög kompetens inom MS Office, framförallt gällande Excel
Som person är du oerhört kundorienterad och brinner för att skapa kundnöjdhet i varje kontakt. Du är noggrann och har ett väl utvecklat sinne för detaljsinne. Samtidigt tappar du inte förmågan att se helheten och att proaktivt hitta förbättringsmöjligheter. Du håller deadlines och är van vid att arbeta i högt tempo utan att tappa kvalitet. Du har förmågan att arbeta i en komplex och föränderlig internationell miljö.

För att fungera väl i rollen är du mycket kommunikativ. Du behärskar både svenska och engelska på flytande nivå i såväl tal som skrift.

Eftersom CPA Global är ett internationellt företag ber vi dig att skicka in din ansökan på engelska.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 30 nov (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.