Geotekniker till COWI AB, Malmö

Geotekniker till COWI AB, Malmö

Geotekniker

Malmö

Är du geotekniker och vill arbeta med uppdrag inom stadsutveckling, byggteknik, industri och miljö i en framgångsrik internationell koncern?

Vi erbjuder

COWI erbjuder en arbetsplats att trivas på. Ett självständigt, utmanande och varierande arbete i en framgångsrik internationell koncern. COWI är en av de stora aktörerna i världen inom området och här finns möjlighet att tillsammans med vårt huvudkontor i Danmark arbeta i internationella projekt. COWI skapar förutsättningar för en trygg verksamhet och ger möjlighet till kreativitet samt tillväxt. Hos oss får du arbeta i intressanta projekt i balans mellan innovation, projekt och utveckling som skapar möjlighet att leverera bra produkter.

Jag har jobbat på COWI sedan januari 2019 och tillhör gruppen anläggningsteknik i Malmö. Det som lockade var just att tillhöra en anläggningsgrupp med bro- och anläggningskonstruktörer runt omkring sig och nära tillhands men att samtidigt jobba med geoteknik.

De främsta fördelarna med att jobba på COWI är att man är omgiven av så många kompetenta medarbetare. Vi har ett väldigt bra team! Vi har bra stämning i gruppen med en bra mix av individer och erfarenheter.

Det mest stimulerande med jobbet är variationen och känslan av att vara med och påverka hur en byggnad eller annan konstruktion ska byggas på bästa sätt. Jag får medverka i många olika projekt, stora som små. Jag driver både mindre renodlade geotekniska uppdrag men ingår även i större projektgrupper med flera olika teknikområden. Variationen och möjligheterna gör att det känns spännande och utmanande.

- Simon Carlsson, geotekniker

Om tjänsten

Uppdragen varierar från större infrastrukturuppdrag till uppdrag inom stadsutveckling, byggteknik, industri och miljö åt såväl statliga, kommunala och privata beställare. Till din hjälp finns erfarna kollegor och skickliga fältgeotekniker, tillsammans med ett stort internationellt nätverk med geotekniker inom hela COWI-koncernen.

Dina dagliga arbetsuppgifter kommer vara att:
 • Disciplinleda geoteknik i mindre projekt och medverka i större multidisciplinära uppdrag
 • Driva geotekniska utredningar, från tidiga skeden till projektering
 • Medverka i att planera uppdrag, med avseende på tidplan, budget, deadlines och kvalitet
 • Kommunicera med kund och projektmedlemmar
 • Vara mentor till mindre erfarna geotekniker
 • Leverera geoteknisk expertis och affärsmässighet genom anbudsarbete
 • Vara delaktig i effektiviseringen av utrednings- och projekteringsprocessen inom geoteknik
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
 • Relevant civilingenjörsexamen inom samhällsbyggnad
 • Minst 5 års arbetserfarenhet som geotekniker
 • Kunna tala och skriva flytande på svenska samt kommunicera bra på engelska
 • Erfarenhet från annat konsulterande ingenjörsföretag eller teknikstark beställarorganisation är meriterande
 • Det är meriterande med erfarenhet inom Geosuite, Plaxis, Autocad och Slope(GeoSlope)
Du har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra och du trivs med att arbeta i grupp såväl som på egen hand. Som person är du positiv och flexibel och har ett driv att utvecklas. Vidare är du strukturerad, noggrann och lösningsorienterad.

Kontakt

För mer information om tjänsten eller ansökan kontakta rekryteringskonsult Johan Ohlander på Intenso Teknikrekrytering, 040-6606721.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 1 juli 2021 (56 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

COWI koncernen är en internationell teknikkoncern med ca 7200 medarbetare, i Skandinavien, Europa och Nordamerika samt med representation i Asien och Afrika, varav 1100 medarbetare i Sverige.

COWI i Sverige tillhandahåller kvalificerade ingenjörstjänster till privata och offentliga aktörer inom industri, infrastruktur, miljö, byggnad och fastighet, samt projektledning. Vi verkar både inom och utanför landets gränser. COWI Sverige hanterar såväl stora som mindre projekt i alla skeden från idé till drift- och underhållsplanering. Vi arbetar gärna med totalåtaganden.

Anläggningstekniken spelar en central roll i så gott som alla väg- och järnvägsprojekt. Broar och större byggnadsverk anses vara vår tids pyramider, vilket betyder att dessa byggnadsverk kräver särskild kompetens, erfarenhet och sinne för estetik. Våra konsulter arbetar med konstruktionerna från idé till färdig anläggning. Vi stöttar också våra kunder med inspektion av befintliga anläggningar, såsom broar och hamnkonstruktioner. Vi har egna projekt men jobbar oftast som en integrerad del i COWIs olika tvärdisciplinära projekt inom byggnad, samhällsbyggnad, infrastruktur och industri.