Försäljningsingenjör till COPA-DATA

Försäljningsingenjör till COPA-DATA

Försäljningsingenjör inom Automationsbranschen till COPA-DATA med placering i Skåne

Vi på COPA-DATA arbetar varje dag med att säkerställa våra kunders framgångar på en stenhård global, konkurrensutsatt marknad. Oavsett om de producerar fordon, livsmedel, läkemedel eller andra industrivaror ser vi till att de kan förbättra sin konkurrenskraft och minimera sitt miljöavtryck för att uppnå bästa lönsamhet.
Vårt huvudkontor ligger i Österrike och vi arbetar med dotterbolag och distributörer i hela världen. COPA-DATA Scandinavia ansvar för den skandinaviska marknaden Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vi satsar på kontinuerlig kompetensutveckling för våra medarbetare och vi tror på stor frihet under ansvar där rätt person får stora möjligheter att påverka sin egen utveckling. Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

I din roll kommer du att vara en nyckelspelare i arbetet med försäljning av vår automationsplattform zenon. Du kommer att arbeta tillsammans med vår svenska tekniska expertis såväl som våra internationella team i Österrike för att uppnå maximal nytta för våra kunder inom svensk industri. Dina huvudsakliga uppgifter kommer att vara att bedriva försäljning mot nya och befintliga kunder inom svensk industri och infrastruktur. Du börjar din karriär hos oss med tre veckors utbildning i Salzburg för att lära dig vår plattform och dess tillämpningar inom olika industrisektorer.

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten ingår bland annat:
  • Ansvara för nykundsförsäljning och försäljning mot befintliga kunder samt systemintegratörer inom automation (50/30/20)
  • Vara drivande för att förklara digitalisering och industri 4.0
  • Att aktivt delta i arbetet med att utveckla COPA-DATAs marknad och erbjudande
  • Att delta i mässor och andra evenemang
Värt att veta

Ditt geografiska område kommer att vara i huvudsak Skåne, Halland och Danmark Tjänsten innebär resor med övernattningar inom Sverige och Europa (90/10). Du kommer initialt att utgå från hemmakontor.

Våra förväntningar

Vi hoppas att du har några års erfarenhet av teknisk försäljning, gärna mot tillverkande industri, processindustri eller mot infrastruktur. Har du erfarenhet från automation och mjukvara är det givetvis ett plus. Som person förväntar vi oss att du är nyfiken, gillar att lära nytt och ligga i teknikens framkant och att du drivs av att skapa affärer och har stort kundfokus.
Vi tror att du har någon form av eftergymnasial utbildning eller likvärdig kunskap inhämtad från annat håll. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har körkort.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Lovisa Wang-Larsen
Telefon 0708-888 411
Email Mejla Lovisa Wang-Larsen
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Sista ansökningsdag 30 nov 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/