Utvecklare E-commerce/E-Business plattform, Malmö

Utvecklare E-commerce/E-Business plattform, Malmö

Beskrivning av tjänsten

I vårt E-com team arbetar vi med några av regionens med väl profilerade företag och utvecklar tillsammans med dem deras E-Com lösningar. Vi är djup involverade och arbetar nära våra kunder både operativt och strategiskt.

Vi söker fler utvecklare för att bygga vidare på vårt erbjudande och förvalta våra starka kundrelationer. Hos oss sätter du själv gränserna för din utveckling och som det ledande fristående IT Konsultbolaget finns alla möjligheter för dig att utforma en karriär i teknikens framkant.
Du får möjlighet att arbeta med framgångsrika kunder som vill utveckla sina affärer, där du blir en nyckelspelare. Vi erbjuder våra kunder den bästa lösningen samtidigt som vi hjälper dem att förändra sin verksamhet och i vissa fall även sin affärsmodell.

Dina framtida arbetsuppgifter

Vi levererar idag med våra duktiga kollegor från framförallt Tyskland i agila utvecklingsprojekt. Men då efterfrågan är stor anställer vi nu lokalt och expanderar som en del av vår strategiska satsning. Detta innebär att rollen är en möjlighet för rätt person att vara med och forma affärsområdet på vår marknad. Primärt kommer fokus att ligga på existerande projekt där vi har en omfattande leverans idag men med stora möjligheter att bryta ny mark och vara med att utveckla strategiska kundkonton. Kunderna som är i fokus för denna satsning är betydande aktörer inom Retail och Manufacturing.

Våra lösningar tar ofta Hybris (numera SAP Commerce) som utgångspunkt men vi ser inte förkunskaper inom detta som ett krav för att vara framgångsrik i rollen. Som Guld Partner till Hybris har vi en unik tillgång till fortbildningar samt tillgång till de senaste versionerna. Vi erbjuder dig en spännande utveckling tillsamman med dedikerade kollegor inom området och det är framför allt din profil som utvecklare som vi fokuserar på.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Du är en erfaren utvecklare som är intresserad av de olika arbetsuppgifter som omfattas av en modern e-commerce plattform.

Precis som oss är du lyhörd, hjälpsam och gillar att utmana dig själv. Du är kapabel till att få saker att hända likväl som att stödja och samarbeta över gränserna hos kund och med kollegor
  • 3+ års erfarenhet av applikationsutveckling med djupare kunskap inom Java och JEE. Meriterande om du även arbetat med Web Frameworks, UML, Web Services/Spring och databaser.
  • Konsultbakgrund är meriterande
  • Goda kunskaper inom mjukvaruutvecklingens alla faser - inklusive Configuration Management, Build Tools, Continuous Integration, Developer Testing och Delivery
  • Att arbete agilt är ditt naturliga tillstånd och du har goda kunskaper inom ramverket.
Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 jan 2020 (1 dag kvar)