Tekniker inom skärande verktyg

Tekniker inom skärande verktyg

Till vårt kontor i Malmö söker vi nu en tekniker inom skärande verktyg

Är du en person som gillar utmaningar, trivs med att hitta tekniska lösningar och jobba i team? Då är du välkommen med din ansökan till oss.

Arbetsuppgifter

Som tekniker på vårt kontor i Malmö är dina primära uppgifter att tillgodose de behov av teknisk support som kunder och medarbetare behöver för sitt dagliga arbete. Du kommer jobba med allt ifrån enstaka verktyg till mer omfattande projekt för den nordiska marknaden, främst mot Sverige och Danmark. Arbetsuppgifterna inkluderar bland annat:

  • Stödja företagets säljteam, kunder och återförsäljare med teknisk support
  • Göra offerter och förfrågningsunderlag
  • Driva och ansvara för projekt
  • Ta fram verktygslösningar och ritningsunderlag till specifika applikationer
  • Ge rådgivning per telefon och e-post

Du kommer ingå i ett team av säljare och tekniker med en gedigen kunskap och erfarenhet från verkstadsindustrin. På vårt kontor i Malmö kommer du arbeta tillsammans med övriga tekniker samt vår administrativa avdelning som utgör kundtjänst, marknadsföring och ekonomi.

Om dig

Du trivs i en roll där du är spindeln i nätet och självständigt får driva många uppgifter. Vidare ser vi att du är strukturerad och initiativtagande. Som person ska du vara serviceinriktad och engagerad både mot kunder och kollegor.

Kvalifikationer

Vi söker en tekniskt intresserad person som har gått en verkstadsinriktad gymnasieutbildning och idag jobbar med skärande bearbetning. Du har goda kunskaper inom Officepaketet samt CAD/CAM. Kommunikationen inom bolaget sker på svenska och engelska.

Vad vi erbjuder
  • Goda utvecklingsmöjligheter såväl lokalt som globalt.
  • Löpande teknisk utbildning på högteknisk nivå på ett av våra Tech center i Europa.
  • Familjär arbetsmiljö med högt i tak och utrymme för egna initiativ.
  • Fördelaktiga anställningsvillkor, förmåner & bonus.
Mer info
Kontaktperson Daniel Larsson
Telefon 073-274 19 80
Email Mejla Daniel Larsson
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://cuttingtools.ceratizit.com/se/sv.html
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CERATIZIT Scandinavia AB, med huvudkontor i Malmö, är dotterbolag till CERATIZIT Group i Luxemburg. Vi är idag 21 medarbetare på den skandinaviska marknaden.

CERATIZIT Group är en global aktör inom hårdmetallbranschen med över 7000 medarbetare och 25 produktionsanläggningar världen över och ett försäljningsnätverk med över 70 kontor. Som teknologiledare erbjuder vi det mest omfattande produktutbudet och kunskap inom alla områden av metallbearbetningsindustrin. Våra kompetensvarumärken; CERATIZIT, KOMET, WNT och KLENK kombinerar ett omfattande servicekoncept med en hypermodern logistik.