Channel Partner Manager

Channel Partner Manager

Vill du bli en del av en rolig och dynamisk organisation och vara med oss på vår resa att förvandla ett ledande e-handelsföretag till en kundcentrerad marknadsplats?

Nu söker CDON en driven Channel Partner Manager med ett stort intresse av e-handel och erfarenhet av tekniska partnerskap och Relation Marketing!

Vi erbjuder en kreativ och datadriven miljö där din insats kommer att spela en viktig roll. Att bli en del av CDON innebär att bli en del av ett företag i ständig förändring. Utvecklingen inom handeln går snabbt framåt och vi vill inte bara vara en del av framtiden utan driva utvecklingen mot den. Vi som jobbar på CDON brinner för det vi gör, vi drar oss inte för att kavla upp ärmarna och ta action, för vi vet att det är just vårt driv och hunger för resultat och kundnöjdhet som gör oss till en ledande aktör i den tillväxtsektor som e-handel är.

Om tjänsten

I denna tjänsten är din huvuduppgift att ansvara för rekrytering av nya Merchants till Marknadsplatsen. Via våra samarbetspartners kommer du leda och bygga upp partnerprogrammet för Marketplace Onboarding. Du utformar tillsammans med Head of Onboardning kortsiktiga och långsiktiga strategier. Målet är att framgångsrikt ansluta nordiska och europeiska handlare genom partners, så väl tekniskt som relationellt. Vårda kundportfölj, nätverk och relation av befintliga samarbetspartners och tillsammans med dessa genomföra event, webinar för att marknadsföra CDON mot deras handlare. Du kommer att jobba och samarbeta med andra avdelningar inom CDON såsom Marknad, IT, Sales och ingå i krossfunktionella team.

I rollen som Channel Partner Manager arbetar du som spindeln i nätet, samarbetar med många andra avdelningar med målsättning att bolaget skall nå sina försäljningsmål. Detta är en betydelsefull roll som bidrar till att strategier och målsättningar för Marketplace Onboarding blir tekniskt möjliga och genomförda. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara:
  • Bygga ett effektivt och givande partnerprogram
  • Anvara för marknadsplan och genomföra strategi med partners för rekrytering av handlare till CDON
  • Rekrytering av större integrationspartners
Utbildning är inget krav men en akademisk utbildning är meriterande. Vi ser gärna att du har 3-5 års erfarenhet av e-handel samt tekniska partnerskap. Det är meriterande om du har förståelse och erfarenhet av integrationer samt har ett stort nätverk i branschen som du vårdar och jobbar aktivt med. Vi ser gärna att du är flytande på svenska och engelska i tal och skrift.

VEM ÄR DU?

I din roll som Channel Partner Manager är du en passionerad lagspelare med en kvalitetsorienterad inställning och ett kommersiellt tänk. Du trivs du med att ta egna initiativ, är prestigelös och sätter alltid kunden i fokus. Du är lösningsorienterad med en positiv inställning.

Du är kreativ, extrovert och kommunikativt trygg med att föreläsa inför en större grupp. Vi är ett entreprenöriellt företag i konstant utveckling, vilket innebär att du behöver uppskatta en fartfylld men flexibel arbetsmiljö, i en förändringsbenägen bransch.

Praktiskt
  • Heltid, tillämpar provanställning
  • 1 augusti eller efter överenskommelse
  • Kontor i centrala Malmö inkl. parkering
VEM ÄR VI?

På CDON värderar vi modiga och nyfikna medarbetare som strävar efter att med hög kvalité både utveckla sig själv och sin organisation. Du är välkommen på CDON för vem du är, oavsett var du kommer ifrån, hur du ser ut eller vad dina hopp och drömmar kan vara. Vår plattform är för alla, liksom vår arbetsplats. Ju fler röster vi har representerat och förstärkt i vår verksamhet, desto mer kommer vi alla att trivas, bidra och vara framgångsrika. Så kom till oss med din personliga erfarenhet, dina perspektiv och din bakgrund. Tillsammans kommer vi då att fortsätta utveckla och transformera detta ledande e-handelsföretag!

Sista dagen för att ansöka är den 12 juni men skicka din ansökan redan idag, då urval och intervjuer sker löpande.

För att säkerställa en professionell rekryteringsprocess av hög kvalitet utför vi tester, referenssamtal och bakgrundskontroller. Vi undanber oss säljsamtal för ytterligare annonsering eller rekrytering.

För övriga frågor om tjänsten vänligen kontakta Fredric Hedman, Head of Onboarding, fredric.hedman@cdon.com.

Låter detta som du?

Vi ser fram emot att ta emot din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Managementkonsult & Rådgivare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 12 juni 2020 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CDON grundades år 1999 som pionjärer inom nordisk ehandel. Sedan starten har vi utvecklats till att bli Nordens ledande marknadsplats, med miljontals produkter från tusentals handlare.

Med ett växande sortiment, och ständiga skiften i kundernas konsumtionsvanor, kan förändringar ske snabbt. Därför är vi en rörlig organisation med högt tempo, där spännande utmaningar är en del av vardagen. Hos oss värdesätts driv och engagemang, något som möjliggör goda förutsättningar för utveckling inom företaget.

CDON är idag en del av ehandelskoncernen Qliro Group, men kommer under 2020 börsnoteras som fristående bolag.

Ta chansen att vara med på vår resa inom framtidens ehandel!