Sales Assistant

Sales Assistant

CDON är på en resa att bygga norden främsta marknadsplats online. Är du en person som trivs med att vara spindeln i nätet samtidigt som du har många bollar i luften? Vi söker dig som inte bara vill följa med på vår resa, utan som även vill vara med att driva utvecklingen av framtidens e-handel.

Om tjänsten

I rollen som Account Manager Sales Support (Sales assistant) kommer du att arbeta som spindeln i nätet och bland annat samla in kampanjmaterial samt hålla i dialogen samt samarbetet med flera olika avdelningar. Du kommer vara en del av ett säljteam på dryga 25 drivna kollegor där vi tror att ett starkt teamwork och en personlig utveckling är grunden för att bygga nordens främsta marknadsplats.

I rollen kommer du också att:
  • Bygga kampanjer
  • Leveransuppföljning
  • Administration kring prissättning
  • Produktvård
  • Planera nyhetsbrev
  • Supportera Account Manager i arbetet att nå uppsatta försäljningsmål
  • Hjälpa våra externa handlare att sälja och marknadsföra sina produkter
För rätt person, finns det goda möjligheter att växa i rollen, exempelvis genom att få egna mindre konton, samt att på längre sikt växa in i en Account Manager roll.

Vi är en arbetsplats med högt i tak där vi använder humor som ett arbetsredskap. Det är viktigt att trivas på jobbet och hos oss innebär det bland annat att man kan utmana en kollega på tv-spel, i pingis eller varför inte äta lunch med dina kollegor på vår härliga solterrass.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i centrala Malmö.

Vem är du?

Vi söker dig som har en utbildning/erfarenhet inom försäljning/ekonomi och har erfarenhet från liknande roll eller backofficetjänst. Erfarenhet inom e-handel är meriterande. Som person är du strukturerad, nyfiken och modig. Du är en teamplayer som vågar ta plats. Du är en "doer" som levererar både enklare och komplexa uppgifter med hög kvalitet.

För att trivas hos oss är det viktigt att kunna arbeta med kollegor och motparter med olika bakgrund och erfarenheter. Vi lär av varandra och vi tycker att det är viktigt att kunna dela med sig till varandra. Du förväntas arbeta självständigt med stöd från din chef och du trivs med att ta ansvar för kvalitet och leverans.

Intresserad?

Har vi fångat ditt intresse? Sista ansökningsdag är senast den 30 mars, men urval och intervjuer sker löpande, så skicka din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Martin Nilsson. Som ett led i att säkerställa hög kvalitet i våra rekryteringsprocesser genomför vi tester, referenstagning och bakgrundskontroll.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CDON.COM startade år 1999 med att sälja CD-skivor. Numera är vi Nordens största varuhus med miljontals produkter för mängder av kunder. CDON.COM genomgår i dagsläget en stor förändringsresa mot att bli ett fullfjädrat Marketplace. Hos oss hittar du en rörlig organisation med snabba förändringar. Här kommer kundnöjdhet och resultat alltid först. På CDON.COM håller vi ett högt tempo och vår organisationskultur främjar enastående prestationer där driv och vilja kan ta dig väldigt långt. Hos oss får du dessutom arbeta tillsammans med ca 170 härliga kollegor som du kommer ha kontakt med varje dag. CDON.COM är en del av Qliro Group som är en ledande och en av de största och mest diversifierade e-handelskoncernerna i Norden. Koncernen sysselsätter cirka 700 personer över dotterbolagen CDON.COM, Nelly samt betaltjänsten Qliro Financial Services.