Marketplace Account Manager Sales Support (Vikariat 12 mån)

Marketplace Account Manager Sales Support (Vikariat 12 mån)

CDON är på en resa att bygga norden främsta marknadsplats online. Är du en person som trivs med att vara spindeln i nätet samtidigt som du har många bollar i luften? Vi söker dig som inte bara vill följa med på vår resa, utan som även vill vara med att driva utvecklingen av framtidens e-handel.

Om tjänsten

I rollen som Account Manager Sales Support (Sales assistant) kommer du att arbeta som spindeln i nätet och bland annat samla in kampanjmaterial samt hålla i dialogen samt samarbetet med flera olika avdelningar. Du kommer vara en del av ett säljteam på dryga 25 drivna kollegor där vi tror att ett starkt teamwork och en personlig utveckling är grunden för att bygga nordens främsta marknadsplats.

I rollen kommer du också att:
  • Supportera Account Manager i arbetet att nå uppsatta försäljningsmål
  • Hjälpa våra externa handlare att sälja och marknadsföra sina produkter
  • Bygga kampanjer
  • Produktvård
  • Planera nyhetsbrev
För rätt person, finns det goda möjligheter att växa i rollen, exempelvis genom att få egna mindre konton, samt att på längre sikt växa in i en Account Manager roll.

Tjänsten är en Vikariat på heltid med placering i centrala Malmö.

För att du skall trivas och bli framgångsrik i denna funktion fodras det att;
  • Du är Serviceorienterad - Du har ett intresse att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.
  • Du är strukturerad - Planerar arbetet i förväg, organiserar och prioriterar aktiviteter på ett effektivt sätt.
  • Du är detaljorienterad - Du ser helheten genom delarna och har förståelse för hur en detalj kan påverka helhetsupplevelsen.
  • Du har en hög kommunikationsförmåga - Kommunicerar på ett tydligt sätt och säkerställer att budskap når fram, att förväntningarna är klara för alla berörda parter.
Har vi fångat ditt intresse och känner du dig träffad? Sista ansökningsdag är senast den 30 mars, men urval och intervjuer sker löpande, så skicka din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Gustav Jonsmeden. Som ett led i att säkerställa hög kvalitet i våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 mars 2020 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CDON.COM startade år 1999 med att sälja CD-skivor. Numera är vi Nordens största varuhus med miljontals produkter för mängder av kunder. CDON.COM genomgår i dagsläget en stor förändringsresa mot att bli ett fullfjädrat Marketplace. Hos oss hittar du en rörlig organisation med snabba förändringar. Här kommer kundnöjdhet och resultat alltid först. På CDON.COM håller vi ett högt tempo och vår organisationskultur främjar enastående prestationer där driv och vilja kan ta dig väldigt långt. Hos oss får du dessutom arbeta tillsammans med ca 130 härliga kollegor som du kommer ha kontakt med varje dag. CDON.COM är en del av Qliro Group som är en ledande och en av de största och mest diversifierade e-handelskoncernerna i Norden. Koncernen sysselsätter cirka 700 personer över dotterbolagen CDON.COM, Nelly samt betaltjänsten Qliro Financial Services.