KAM Onboarding

KAM Onboarding

Är du driven, nyfiken och har ett stort intresse för affärer? Gillar du att möta människor samtidigt som du brinner för att visa goda resultat? Då är det kanske just dig vi letar efter! Häng med oss i vårt arbete att driva utvecklingen av framtidens e-handel och på resan mot att bli nordens främsta marknadsplats.

Om tjänsten

I rollen som KAM i vårt team Marketplace Onboarding så kommer du att ha en viktig roll rörande rekryteringsflödet av större e-handelsbolag till vår nordiska marknadsplats genom uppsökande försäljning. Utöver ett nära samarbete med ditt team kommer du att arbeta nära våra produktägare, agila utvecklingsteam och vår säljorganisation. Du kommer rapportera till Head of Onboarding och tillsammans kommer ni att sätta upp kortsiktiga och långsiktiga strategier för att ansluta e-handelsbolag från både Norden och Europa. Rollen som KAM Onboarding blir en viktig pusselbit för CDONs målsättning.

På CDON tror vi att vår framgång drivs och inspireras av våra medarbetare. I gengäld kommer vi att stötta din karriär genom ett meningsfullt och flexibelt arbetsklimat där du har stor möjlighet att påverka både din arbetssituation och vägen till våra framgångar. Vi tror på att ta hjälp av varandra och vi arbetar tillsammans mot gemensamma mål. För att lyckas i din roll förväntas du därför ha många interna kontaktytor samt hålla dig uppdaterad hur det går för våra andra avdelningar.

Vi är en arbetsplats med högt i tak där vi använder humor som ett arbetsredskap. Det är viktigt att trivas på jobbet och hos oss innebär det bland annat att man kan utmana en kollega på tv-spel, i pingis eller varför inte tända grillen på vår härliga solterrass och käka lunch med dina kollegor.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i centrala Malmö med start i Q1 2020.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av komplex B2B försäljning med ett stort nätverk och gärna med en bakgrund i e-handelsbranschen. Du kommer från en liknande roll som Key Account Manager och känner dig redo för nästa steg i din karriär. Du älskar att visa goda resultat och drivs av att klara uppsatta mål, både individuellt och tillsammans med ditt team. Du är en problemlösare som inte räds att testa nya infallsvinklar där det behövs och du ger det lilla extra oavsett vilken situation du är i. Eftersom du kommer att arbeta med uppsökande försäljning och förhandlingar ser vi gärna att du har en god förhandlingsteknik och ett kommersiellt tänk.

För att trivas hos oss behöver du vara social och kunna arbeta med kollegor och motparter med varierande bakgrund och förkunskaper. Vi lär av varandra och vi tycker att det är viktigt att dela med oss av våra kunskaper och erfarenheter. Samtidigt förväntas du arbeta självständigt med stöd från din chef och du trivs med att ta ansvar för kvalitet och leverans. Självklart är du flytande på svenska och engelska i tal och skrift.

Intresserad?

Har vi fångat ditt intresse? Sista ansökningsdag är senast 31 januari 2020, men urval och intervjuer sker löpande, så skicka din ansökan redan idag!

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet i våra rekryteringsprocesser genomför vi tester, referenstagning och bakgrundskontroll.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CDON.COM startade år 1999 med att sälja CD-skivor. Numera är vi Nordens största varuhus med miljontals produkter för mängder av kunder. CDON.COM genomgår i dagsläget en stor förändringsresa mot att bli ett fullfjädrat Marketplace. Hos oss hittar du en rörlig organisation med snabba förändringar. Här kommer kundnöjdhet och resultat alltid först. På CDON.COM håller vi ett högt tempo och vår organisationskultur främjar enastående prestationer där driv och vilja kan ta dig väldigt långt. Hos oss får du dessutom arbeta tillsammans med ca 130 härliga kollegor som du kommer ha kontakt med varje dag. CDON.COM är en del av Qliro Group som är en ledande och en av de största och mest diversifierade e-handelskoncernerna i Norden. Koncernen sysselsätter cirka 700 personer över dotterbolagen CDON.COM, Nelly samt betaltjänsten Qliro Financial Services.