Dansktalande kundservicemedarbetare

Dansktalande kundservicemedarbetare

På CDON.COM:s kundservice arbetar vi alltid för att leverera en riktigt bra service och kvalitet är vårt ledord in i framtiden. Vi söker därför dig som är dansktalande och vill vara med på resan att utveckla en fantastiskt bra kundservice. Vill du ha ett stimulerande arbete i en intressant bransch kan detta vara jobbet för dig!

Om tjänsten

Att jobba med kundservice på CDON.COM innebär att ta emot och besvara frågor från våra kunder via framförallt e-post men även telefon. Då du är ansiktet utåt mot våra kunder är det viktigt att du är noggrann, effektiv och serviceinriktad. Hög kvalitet är något som vi sätter stort värde på och alltid eftersträvar att ge våra kunder.

Vem är du?

Vi söker dig som tycker om att arbeta i ett högt tempo utan att tumma på kvaliteten. Erfarenhet av liknande uppgifter är meriterande, vi ser gärna att du har erfarenhet från kundservice eller andra serviceyrken. Ännu viktigare än tidigare erfarenheter är att du har viljan och förmågan att göra ett bra jobb. Du är noggrann och serviceinriktad med en naturlig fallenhet för kvalitet. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på danska. Det är även viktigt att du har ett gott ordningssinne och fungerar i ett högt arbetstempo med höga krav på att bemöta kunderna såväl korrekt som snabbt. En fullgjord gymnasieutbildning är ett krav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Malmö, start omgående.

Intresserad?

Registrera gärna din ansökan snarast möjligt, då vi intervjuar löpande. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Jenny Ruppel på jenny.ruppel@cdon.com. Som ett led i att säkerställa hög kvalitet i våra rekryteringsprocesser genomför vi tester, referenstagning och bakgrundskontroll.

Vi undanber oss för närvarande samtal från rekryterings- och annonsleverantörer.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CDON.COM startade år 1999 med att sälja CD-skivor. Numera är vi Nordens största varuhus med miljontals produkter för mängder av kunder. CDON.COM genomgår i dagsläget en stor förändringsresa mot att bli ett fullfjädrat Marketplace. Hos oss hittar du en rörlig organisation med snabba förändringar. Här kommer kundnöjdhet och resultat alltid först. På CDON.COM håller vi ett högt tempo och vår organisationskultur främjar enastående prestationer där driv och vilja kan ta dig väldigt långt. Hos oss får du dessutom arbeta tillsammans med ca 170 härliga kollegor som du kommer ha kontakt med varje dag. CDON.COM är en del av Qliro Group som är en ledande och en av de största och mest diversifierade e-handelskoncernerna i Norden. Koncernen sysselsätter cirka 700 personer över dotterbolagen CDON.COM, Nelly samt betaltjänsten Qliro Financial Services.