Corporate Lawyer

Corporate Lawyer

CDON.COM är på en resa att skapa nordens främsta marknadsplats online. Vi söker medarbetare som är entusiastiska att inte bara följa med på vår resa, utan även vara med att driva utvecklingen av framtidens e-handel.

Om tjänsten

Som Corporate Lawyer ingår du i vår Legalavdelning. Legalavdelningen har ett övergripande ansvar för CDON.COM:s legala frågor och stödjer hela organisationen med rådgivning, vilket kommer att ge dig möjlighet att lära och utvecklas av kollegor med många olika kompetenser.

Som Corporate Lawyer hos CDON.COM förväntas du kunna bidra inom ett brett spektrum av legala frågor, identifiera risker och möjligheter samt arbeta proaktivt genom att etablera rutiner och processer. Vi erbjuder dig möjligheten att jobba inom ett drivet företag i en framtidsbransch där du aktivt kommer att delta i utvecklingen av vår verksamhet. Som en del av teamet kommer du att jobba med varierande frågor och uppgifter, allt från tvistlösning till GDPR och compliance. Du kommer arbeta nära vår CLO som också arbetar operativt med samma och liknande uppgifter.

Vi är en arbetsplats med högt till tak där vi använder humor som ett arbetsredskap. Det är viktigt att trivas på jobbet och på CDON.COM innebär det bland annat att man kan utmana en kollega på tv-spel, delta i firandet av Black Friday eller under sommartid grilla lunchen på vår solterrass. Resor kan förekomma men sällan, vi är en arbetsplats med bra arbetslivsbalans.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i centrala Malmö.

Vem är du?

Jur.Kand eller motsvarande är ett krav, och vi tror att ett minimum av 2-3 års erfarenhet från bolag, byrå eller relevant myndighet behövs för att du ska kunna arbeta så pass självständigt som tjänsten kräver. IT-intresse och intresse för e-handel är meriterande men inte nödvändigt. Det är ett stort plus om du har sysslat med, eller är intresserad av, GDPR-frågor och/eller immaterialrättsliga frågor.

Bredden av frågor som CDON.COM:s legalavdelning hanterar tillåter att tjänsten till viss del anpassas efter dina kunskaper och intresseområden, men ställer samtidigt krav på att du känner dig bekväm med att hantera legala frågor där du måste sätta dig in i nya legala områden.

För att trivas hos oss behöver du vara social och kunna arbeta med kollegor och motparter med varierande bakgrund och förkunskaper. Vi lär av varandra och vi tycker att det är viktigt att kunna lära andra. Du förväntas arbeta självständigt med stöd från din chef och du trivs med att ta ansvar för kvalitet och leverans.

Intresserad?

Registrera gärna din ansökan snarast möjligt, då vi intervjuar löpande. Som ett led i att säkerställa hög kvalitet i våra rekryteringsprocesser genomför vi tester, referenstagning och bakgrundskontroll.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Juridik, Bolagsjurist
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CDON.COM startade år 1999 med att sälja CD-skivor. Numera är vi Nordens största varuhus med miljontals produkter för mängder av kunder. CDON.COM genomgår i dagsläget en stor förändringsresa mot att bli ett fullfjädrat Marketplace. Hos oss hittar du en rörlig organisation med snabba förändringar. Här kommer kundnöjdhet och resultat alltid först. På CDON.COM håller vi ett högt tempo och vår organisationskultur främjar enastående prestationer där driv och vilja kan ta dig väldigt långt. Hos oss får du dessutom arbeta tillsammans med ca 170 härliga kollegor som du kommer ha kontakt med varje dag. CDON.COM är en del av Qliro Group som är en ledande och en av de största och mest diversifierade e-handelskoncernerna i Norden. Koncernen sysselsätter cirka 700 personer över dotterbolagen CDON.COM, Nelly samt betaltjänsten Qliro Financial Services.