Account Manager

Account Manager

CDON är på en resa att bygga norden främsta marknadsplats online. Är du en nyfiken, nytänkande och driven person som vill bli vår nya säljstjärna? Vill du utveckla mellanstora såväl som större strategiska konton på ett snabbrörligt bolag och vara med och bygga framtidens säljorganisation? Vi söker dig som inte bara vill följa med på vår resa, utan som även vill utmana oss för att driva utvecklingen av framtidens e-handel!

Om tjänsten

I rollen som Account Manager kommer du att ansvara för konton som vi lagerhåller i egen regi. Du kommer utveckla relationen med våra tillverkare och se till att de finansiellt växer enligt plan. Du får stor möjlighet att sätta din egen prägel på affären genom att vara med och välja sortiment, förhandla kampanjprodukter och avtal. Du kommer vara en del av ett säljteam på dryga 25 drivna kollegor där vi tror att ett starkt teamwork och en personlig utveckling är grunden för att bygga nordens främsta marknadsplats.

I rollen ansvarar du för:
  • Utveckling av befintliga konton och kontorelationer, till såväl tillverkare som externa handlare
  • Budget (försäljning, kostnader, inköp, lönsamhet och lager)
  • Marknadsföring och avtalsförhandling mot såväl nya som befintliga konton
  • Sortiment och strategiska inköp
  • Prissättning (produkt och kampanj) och kampanjplanering
  • Kontoanalys och uppföljning genom analys av större datamängder
  • Konkurrentuppföljning
  • Affärsutveckling
Vi är en arbetsplats med högt i tak där vi använder humor som ett arbetsredskap. Det är viktigt att trivas på jobbet och hos oss innebär det bland annat att man kan utmana en kollega på tv-spel, i pingis eller och äta lunch med dina kollegor på vår härliga solterrass.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i centrala Malmö.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad inom inköp/försäljning/ekonomi eller motsvarande relevant utbildning och har ca 2-4 års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och ansvarsområden. Erfarenhet inom e-handeln eller leverantörsledet, är starkt meriterande.

Eftersom detta är en självständig roll där du erbjuds frihet under eget ansvar är det viktigt att du är självgående, driven och resultatinriktad samt är van att periodvis arbeta under press såväl som högt tempo. Vidare är du en utåtriktad teamplayer, du tar för dig och är en förebild genom att du delar med dig av kompetens, erfarenheter och idéer till dina kollegor. Du är också ödmjuk och lyhörd, du kan identifiera behovet hos kunden och tar ansvar för hela processen. Du är en förtroendeingivande och affärsmässig person som är duktig på att bygga långvariga kundrelationer. Gör du detta så kommer du att snabbt att kunna göra karriär hos oss.

Intresserad?

Har vi fångat ditt intresse? Sista ansökningsdag är senast den 30 mars, men urval och intervjuer sker löpande, så skicka din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Aleksander Westby. Som ett led i att säkerställa hög kvalitet i våra rekryteringsprocesser genomför vi tester, referenstagning och bakgrundskontroll.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CDON.COM startade år 1999 med att sälja CD-skivor. Numera är vi Nordens största varuhus med miljontals produkter för mängder av kunder. CDON.COM genomgår i dagsläget en stor förändringsresa mot att bli ett fullfjädrat Marketplace. Hos oss hittar du en rörlig organisation med snabba förändringar. Här kommer kundnöjdhet och resultat alltid först. På CDON.COM håller vi ett högt tempo och vår organisationskultur främjar enastående prestationer där driv och vilja kan ta dig väldigt långt. Hos oss får du dessutom arbeta tillsammans med ca 170 härliga kollegor som du kommer ha kontakt med varje dag. CDON.COM är en del av Qliro Group som är en ledande och en av de största och mest diversifierade e-handelskoncernerna i Norden. Koncernen sysselsätter cirka 700 personer över dotterbolagen CDON.COM, Nelly samt betaltjänsten Qliro Financial Services.