Platschef Butikschef

Platschef Butikschef

Kort om tjänsten

Du leder och har ett övergripande ansvar för det dagliga arbetet, försäljningen och personalen vid CC Höganäs KakelCenter i Malmö. Kunder kommer till butiken men du arbetar också proaktivt med kund- och marknadsbearbetning för att öka försäljningen.

Sökord: försäljningsansvarig, försäljningschef, regionchef, försäljning, kakel, bygg, bygghandel, byggvaror

Om verksamheten

CC Höganäs har funnits i Sverige sedan 1886. Med stolthet över sitt arv älskar man kakel och klinker i alla dess former!

Från 9 KakelCenter i Sverige levererar man keramiska golv- och väggplattor som kännetecknas av naturliga råvaror, energisnål produktion, minimal miljöpåverkan vid användning och möjlighet till fullständig återanvändning eller återvinning.

CC Höganäs Byggkeramik AB ingår idag i Ricchetti Group som är en av Europas ledande koncerner inom byggkeramik med egen tillverkning i Italien och Portugal. Sedan årsskiftet har QuattroR stigit in som huvudägare.

Företaget är ledande men vill växa ytterligare och med stora möjligheter att kontinuerligt designa och producera spännande nyheter blickar man mot framtidens behov och drömmar. Här finns passion för material och stor omsorg om estetik, miljö och kvalitet.
Läs mer om företaget här: www.cchoganas.se

Mer om tjänsten

På CC Höganäs KakelCenter i Malmö finns en proffsbutik och ett KakelCenter som fungerar som butik, showroom och där privatkunder kan få sina byggprojekt ritade i 3D. Här arbetar fem personer, varav du har personalansvar för fyra.
I detta ansvar ingår bland annat utvecklingssamtal, schemaläggning, skyddsronder mm

Du motiverar och leder försäljningen med hjälp av uppsatta mål och KPI-er.
Du analyserar utvecklingen och gör prognoser, planerar aktiviteter och följer upp.
Du har ett övergripande ansvar men deltar i det dagliga operativa arbetet på KakelCenter.
I butiken är du bland annat ansvarig för lager, inventering, exponering, arbetsmetoder och att servicegraden är hög.

Din profil

Du är erfaren, har arbetat med försäljning inom byggbranschen i B2B.
Du känner dig hemma i affärsekonomi, prognoser, analyser och uppföljningar.
Du har erfarenhet av, och troligen en utbildning i, ledarskap. Du är affärsmässig, har fokus på att driva ditt affärsområde samt använder obehindrat svenska och engelska i tal och skrift.

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.se med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag och senast 31 oktober. Tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lena Lilliér på Dreamwork 0708 121 121, alternativt lena.lillier@dreamwork.se
Mer info
Kontaktperson Lena Lilliér
Telefon 0708 121 121
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (14 dagar kvar)