Fältsäljare

Fältsäljare

Kort om tjänsten

Med placering på CC Höganäs KakelCenter i Malmö utgår du från butiken men har fokus på att bearbeta nya och befintliga B2B-kunder i regionen som sträcker sig från Malmö till Helsingborg med omnejd. Dina kunder är byggföretagare, plattsättare och inredare bland annat. Du kommer också att arbeta i butiken en eller ett par dagar i veckan. Vi tror att du är en junior säljare som vill komma ut på fältet.

Sökord: försäljning, fältförsäljning, utesäljare, sälj, kakel, bygg, bygghandel, byggvaror

Om verksamheten

CC Höganäs har funnits i Sverige sedan 1886. Med stolthet över sitt arv älskar man kakel och klinker i alla dess former!

Från 9 KakelCenter i Sverige levererar man keramiska golv- och väggplattor som kännetecknas av naturliga råvaror, energisnål produktion, minimal miljöpåverkan vid användning och möjlighet till fullständig återanvändning eller återvinning.

CC Höganäs Byggkeramik AB ingår idag i Ricchetti Group som är en av Europas ledande koncerner inom byggkeramik med egen tillverkning i Italien och Portugal. Sedan årsskiftet har QuattroR stigit in som huvudägare.

Företaget är ledande men vill växa ytterligare och med stora möjligheter att kontinuerligt designa och producera spännande nyheter blickar man mot framtidens behov och drömmar. Här finns passion för material och stor omsorg om estetik, miljö och kvalitet.
Läs mer om företaget här: www.cchoganas.se

Mer om tjänsten

På CC Höganäs KakelCenter i Malmö finns en proffsbutik och ett KakelCenter som fungerar som butik, showroom och där privatkunder kan få sina byggprojekt ritade i 3D. Här arbetar fem personer. Du kommer att ingå i teamet men befinna dig ute hos kunder mesta tiden. I tjänsten ingår att arbeta i butiken varannan lördag.

Du besöker nya och befintliga kunder, bygger relationer, säljer in CC Höganäs produkter, följer upp och merförsäljer. Du är aktiv i dina affärer; har koll på lagersaldo, föreslår alternativ när brister uppstår, tar fram rabattförslag, bokar in 3D-ritningar och driver din omsättning framåt.

Du uppdaterar kunddatabasen (Lime), rapporterar och följer upp vad du gjort och hur dina affärer utvecklas.

Din profil

Du älskar att sälja! Du har arbetat med försäljning men kanske inte ute på fältet, så nu är det dags! Du vill lära känna dina kunder, utveckla ditt distrikt och bli en av CC Höganäs stjärnsäljare. Du tycker om att jobba mot mål och att ständigt bli bättre på det du gör. Här finns din chans att bygga upp en strålande säljkarriär

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.se med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag och senast 31 oktober. Tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lena Lilliér på Dreamwork 0708 121 121, alternativt lena.lillier@dreamwork.se
Mer info
Kontaktperson Lena Lilliér
Telefon 0708 121 121
Område Malmö stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (13 dagar kvar)