Junior Account Manager

Junior Account Manager

Junior Account Manager till C.L. Seifert

Få dagar är lika viktiga och minnesvärda som studentdagen. Lyckoruset, glädjeyran och känslan av att just då vara oövervinnerlig. Förutom att miljoner av studenter i flera generationer minns denna dag tack vare foton, är studentmössan något som direkt tar en tillbaka. Till flaket. Till utspringet. Till festen. Vårt största uppdrag på C.L. Seifert är inte bara att tillverka vackra studentmössor av högsta kvalitet och med en fantastisk passform – vi vet nämligen mycket väl att studenterna har stora drömmar och deras drömmar är också våra. Vi vill att landets alla studenter ger sig ut i vuxenlivet med stolta steg, bärande på studentmössan de alltid drömt om. Därför söker vi nu efter dig som med lika delar energiska som strukturerade tag är redo att förse studenterna i södra Sverige med den bästa möjliga studentmössan! Älskar du en vardag där du får lägga upp dina dagar som du själv önskar? Har du ett driv med stort D och är redo för nästa utmaning? Well, this might be it!

Om tjänsten som Junior Account Manager
På C.L. Seifert kommer du att ansluta dig till en skara av självständiga och drivna Account Managers där var och en har sitt eget distrikt och ditt blir Skåne med omnejd. Du utgår hemifrån men har tillgång till vårt kontor utanför Lund. Med ett driftigt och energiskt mindset bokar du upp möten med rektorer, elevkårsordförande och andra beslutsfattare på skolor. När kunden satt sin signatur på pappret blir dina följande steg att – föra en dialog med klassrepresentanter och att planera utprovningar för årets studenter; så kallade försäljningsevent som sker på skolan. Här får du alltså gräva fram såväl projektledaren i dig som entusiasmen från studenttiderna! Men vi lovar, entusiasmen är den dubbla om du ser till dina framtida kunder.

Vi söker dig som...
... är definitionen av en "doer"! Ifall struktur är ditt andranamn, vore engagemang ditt tredje. Med såväl en vinnarskalle som rejält med handlingskraft har du den fantastiska förmågan att ständigt motivera dig själv. Kanske är du äldst i en syskonskara? Oavsett om du är ensambarn eller mellanbarn (eller något däremellan) trivs du bra med ansvar. Får du en varm känsla i kroppen då du hör "Sjung om studentens lyckliga dag"? Då råder det ingen tvekan om saken. Du är bara en ansökan ifrån ditt (potentiella) drömjobb!

Är du den vi söker så känner du även igen dig i följande:
 • Du trivs med att själv planera och strukturera ditt arbete för att maximera din effektivitet
 • Du har ett öppet sinne, är nyfiken och lyhörd
 • Du kan jobba strukturerat med korta deadlines
 • Flexibel och van att prioritera uppgifter

Våra önskemål till dig:
 • Erfarenhet av försäljning
 • Förståelse för begrepp och nyckeltal som rör försäljning
 • Du uttrycker dig väl i tal och skrift
 • Eftergymnasial utbildning inom marknad eller försäljning
 • Erfarenhet av butiks-, eventförsäljning eller liknande
 • Idrottsbakgrund med goda resultat
 • Drivit projekt i skolan, privat eller i tidigare anställningar
 • Andra engagemang som visar på ambition utöver det vanliga
Saknar du utbildning eller erfarenhet kan du ändå vara den vi söker. Ambition, engagemang och en vilja att lära samt med en inställning att göra ditt yttersta i varje situation är det absolut viktigaste för oss.

Vad C.L. Seifert erbjuder dig
Idag är det över 150 år sedan skräddaren Carl Ludwig Seifert reste till Köpenhamn och företagets historia tog sin början. 150 år under vilka C.L. Seifert blivit kunglig hovleverantör för det Danska Kungahuset och en av de största leverantörerna av studentmössor i Norden. Nu fortsätter resan med kvalitet, lagspel och ansvar som ledord. På C.L. Seifert kan du glömma kalla samtal och en inrutad 9-17 vardag! Även om du arbetar självständigt i ditt distrikt kommer C.L. Seifert se till att du har de bästa möjliga verktygen till hands – från firmabil, mobil och dator till daglig kontakt med din Teamleader. Dessutom erbjuder bolaget dig en såväl generös provision som sju veckors semester.

Vad tror du? Är det dig C.L. Seifert ska få välkomna ombord? Ifall det är ett "JA!" vi hör, är vi oerhört taggade på att få höra från dig!

START: Omgående

PLATS: Skåne med omnejd

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön och provision

KONTAKT: Lina Ljungren, lina@clseifert.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-06-24

Skicka in din ansökan och ditt CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vill du läsa mer om C.L. Seifert? Absolut, klicka dig vidare här.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://clseifert.com/sv/
Sista ansökningsdag 4 aug 2022 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren