Byggkonstruktör till trevlig exploatör av handelsplatser

Byggkonstruktör till trevlig exploatör av handelsplatser

Är du konstruktör som motiveras av att se helheten i ett byggprojekt? Vill du vara inblandad i byggprojektens alla faser - från tomt till färdig handelsplats? Vill du samtidigt arbeta på ett företag som styr över sitt eget öde, och som äger sina egna projekt? Då skall du söka tjänsten som byggingenjör på Byggsystem Öresund i Malmö.

Om tjänsten

Du kommer att ingå i en väl sammansvetsad grupp som tillsammans driver byggprojektens alla faser, från projektering till färdigställande av hela projekt. Du ges en bred och omväxlande roll men din spets i gruppen kommer att vara konstruktionsarbete. Ibland gör du konstruktionsarbetet själv medan du vid andra tillfällen väljer att beställa ritningar av externa specialister eller underentreprenörer. Innan produktion är det du som stämmer av att alla underlag är korrekta och i samklang - allt för att undvika allvarliga problem när vi bygger.

Vem är du?

Du är utbildad ingenjör med konstruktionsinriknting (Allmänkonstruktion). Vi bryr oss inte om ålder, kön eller ursprung men vi vill att du har arbetat minst fem år i en relevant roll inom byggbranschen. Har du arbetat med stålhallar är det en bonus. Då vi är en liten organisation vill vi att du är flexibel och strävar mot en bred, omväxlande roll snarare än att bli specialist inom ett smalt område. Som person är du öppen, prestigelös och handlingskraftig samtidigt som du är noggrann och du har förmågan att ta beslut själv. Givetvis har du, liksom vi, ett gediget byggtekniskt intresse i grunden.

Om verksamheten

Byggsystem Öresund uppför nyckelfärdiga butiks-, industri- och lagerlokaler. Med expertis inom allt från projektering till byggnation kan vi erbjuda våra kunder fullskaliga totalentreprenader av högsta kvalitet till marknadens mest konkurrensmässiga priser. Byggsystem Öresund är en del av en familjeägd koncern som bland annat exploaterar handelsområden. Företaget, som har sitt säte i nya, fina lokaler i Malmö, är inne i en mycket intressant fas med många spännande projekt i sin pipeline.
Mer info
Kontaktperson Gerhard Fransson
Telefon 0720-780021
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 16 maj 2019 (28 dagar kvar)