Arbetsledare till trevligt byggföretag i Vellinge

Arbetsledare till trevligt byggföretag i Vellinge

Byggnadsfirman PME växer så det knakar och söker ytterligare en duktig arbetsledare. Vi kan erbjuda ett varierat och utvecklande arbete på ett trevligt och framgångsrikt byggbolag. Hos oss kommer du få leda det operativa arbetet i allt från större nyproduktionsprojekt till mindre ombyggnationer och servicearbeten.

Om tjänsten

Som arbetsledare är det du som planerar, leder och fördelar det dagliga arbetet för våra yrkesarbetare och underentreprenörer. Du ser till att rätt man är på rätt plats och har rätt material, information och förutsättningar att göra ett bra jobb. Du ansvarar för tidsplaner och ser till att ekonomiska ramar hålls och att arbetet dokumenteras på rätt sätt. Du kommer arbeta med 1-2 projekt åt gången med ett manskap om mellan 6-12 personer. Som stöd har du din arbetschef och naturligtvis våra duktiga yrkesarbetare.
Uppdragen genomförs främst i Malmöregionen men kan ibland också i andra delar av landet. Detta kan innebära enstaka övernattningar, men givetvis utgår traktamente enligt avtal.

Vem är du?

Vi söker dig som är van att arbeta operativt i byggprojekt men som även har förmåga att sköta planering, förberedelser och dokumentation.
Vi tror att du verkar som arbetsledare redan idag men är även nyfikna på dig som exempelvis arbetar som förstasnickare eller teamledare.
I denna rekrytering sätter vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen krävs det, utöver hantverksmässig passion och ett genuint intresse för ledarskap, att du är strukturerad, mångsidig och drivande. Du trivs med ett omväxlande arbete och kan växla mellan att lösa problem "här och nu" till att arbeta mer förbyggande och planerande. Du är van vid att hantera många olika uppgifter parallellt, men du tummar aldrig på sådant som rör säkerhet och kvalitet. Du tilltalas av att arbeta i det lite mindre företaget där du ges mer frihet och ansvar. Sist men inte minst är du en positiv och engagerad medarbetare som inspirerar och låter dig inspireras av andra.
Du har körkort, relevanta yrkesbevis och är van att arbeta med en personalgrupp bestående av blandade nationaliteter.

Om verksamheten

Vi är ett företag som över tid har lyckats expandera framgångsrikt och har idag ca 80 medarbetare som i huvudsak sysslar med bygg- och montageentreprenader. Vi säkerställer helhetslösningar för er som söker hjälp med bland annat montage av betong- och stålprefabricerade element, stomkomplettering, fasadarbeten, takarbete, fönsterbyte eller badrumsrenovering. Vi hjälper er med allt, från lagning av hål till större projekt, för fastighetsägare! Med stor kunskap och lång erfarenhet ser vi till att finna de lösningar som underlättar ert arbete efter era behov.
Genom åren har vi lyckats få förtroende och nöje att få utföra olika uppdrag åt Sveriges ledande aktörer på marknaden, vilket har resulterat i blomstrande och fortlöpande samarbete. Vår strävan är att kontinuerligt vara uppdaterade när det gäller både de kompetenser och utbildningar som hög kvalité på utfört arbete kräver.

I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Poolia och all initial kontakt gällande tjänsten sker via dem. Varmt välkommen med din ansökan. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag varför vi ber er att skicka in er ansökan snarast.
Mer info
Kontaktperson Gerhard Fransson
Telefon 0720-780021
Område Malmö stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 20 okt 2019 (2 dagar kvar)