Platschef nyproduktion bostäder Västra Skåne

Byggnads AB Gösta Bengtsson har de senaste åren varit med om en stor utveckling, där vi utför fler och större bostadsprojekt på totalentreprenad. Idag bygger vi cirka 200 - 300 bostäder om året. För att kunna fortsätta växa behöver vi fler duktiga och engagerade medarbetare. Vi arbetar mestadels med underentreprenader, såväl på byggsidan som installatörer och övriga underentreprenörer. Idag är vi 20 anställda på företaget.

Som platschef har du en viktig och central roll i våra projekt. Du är med från projektering till slutbesiktning och överlämnande till kund. Förutom ansvar för projektens genomförande har du även ansvar för planering, kvalitet och ekonomi. Du ingår i ett team med entreprenadingenjör och arbetschef. Det ingår i tjänsten att leda våra underentreprenörer samt i förekommande fall vår egen personal.

Vi söker dig som har utbildning som byggnadsingenjör eller annan relevant utbildning. Något års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är ett krav. Du bör ha en hög social kompetens och har lätt för att samarbeta. Du har god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift samt har god datorkunskap.

Vi Erbjuder
  • Friskvård
  • Företagsmobil
  • Utbildningsmöjligheter
  • Karriärsteg
  • Team-aktiviteter
  • Kollektivavtal
  • Vara med att lägga sitt eget arbetsschema
  • Sjukvårdsförsäkring
Det viktigt att du som söker denna tjänsten har arbetat några år i byggproduktion, gärna som arbetsledare eller platschef.

Arbetsplatserna är i huvudsak i västra Skåne. Vi ser gärna att du har egen bil.

Passar det här in på dig eller känner du någon som du kan tänkas rekommendera tjänsten till?

Välkommen att skicka in din ansökan till Arbetschef Jimmie Strömdahl jimmie@gbbygg.com

Har du frågor om tjänsten? Ring Jimmie på telefon 0709-30 79 44

Vi ser över urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Kontaktperson Jimmie
Telefon 043553233
Område Malmö stad
Yrkesroll Fastighet, Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://gbbygg.com/
Sista ansökningsdag 15 feb 2020 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Byggnads AB Gösta Bengtsson är ett bygg- och fastighetsbolag med lång erfarenhet. Vi strävar ständigt efter hög kvalitet i allt vi utför och att kunden skall känna stor kundnöjdhet.

Vår huvudsakliga verksamhet är att producera bostäder åt våra kunder och samarbetspartners. I nuläget har vi en årlig produktion om cirka 200-300 bostäder per år. I det egna fastighetsbolaget har vi cirka 60 lägenheter vilket utökas via nya egna byggprojekt. Bolaget har idag 20 medarbetare och med samarbetspartners inräknat sysselsätter vi cirka 70 personer.

Vi är medlemmar i Sveriges Byggindustrier och har kollektivavtal.