Platschef nyproduktion bostäder Västra Skåne

Platschef nyproduktion bostäder Västra Skåne

Byggnads AB Gösta Bengtsson har de senaste åren varit med om en stor utveckling, där vi utför fler och större bostadsprojekt på totalentreprenad. Idag bygger vi cirka 200 - 300 bostäder om året. För att kunna fortsätta växa behöver vi fler duktiga och engagerade medarbetare. Vi arbetar mestadels med underentreprenader, såväl på byggsidan som installatörer och övriga underentreprenörer. Idag är vi knappt 20 anställda på företaget.

Som platschef har du en viktig och central roll i våra projekt. Du är med från projektering till slutbesiktning och överlämnande till kund. Förutom ansvar för projektens genomförande har du även ansvar för planering, kvalitet och ekonomi. Du ingår i ett team med entreprenadingenjör och arbetschef. Det ingår i tjänsten att leda våra underentreprenörer samt i förekommande fall vår egen personal.

Vi söker dig som har utbildning som byggnadsingenjör eller annan relevant utbildning. Något års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är ett krav. Du bör ha en hög social kompetens och har lätt för att samarbeta. Du har god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift samt har god datorkunskap.

Det viktigt att du som söker denna tjänsten har arbetat några år i byggproduktion, gärna som arbetsledare eller platschef.

Arbetsplatserna är i huvudsak i västra Skåne.

Välkommen att skicka in din ansökan.

Egen bil krävs
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 juni 2019 (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Byggnads AB Gösta Bengtsson är ett bygg- och fastighetsbolag med lång erfarenhet. Vi strävar ständigt efter hög kvalitet i allt vi utför och att kunden skall känna stor kundnöjdhet.

Vår huvudsakliga verksamhet är att producera bostäder åt våra kunder och samarbetspartners. I nuläget har vi en årlig produktion om cirka 150 bostäder per år. I det egna fastighetsbolaget har vi cirka 60 lägenheter vilket utökas via nya egna byggprojekt. Bolaget har idag 12 medarbetare och med samarbetspartners inräknat sysselsätter vi cirka 70 personer.

Vi är medlemmar i Sveriges Byggindustrier och har kollektivavtal.