Produktrådgivare

Produktrådgivare

Bygghemma Group är en snabbt växande e-handelsgrupp som på kort tid etablerat sig som en av de största och mest framgångsrika aktörerna inom retail online i Norden. Under devisen "We make living easy" binds gruppens närmre 25 varumärken samman av en kultur som kännetecknas av engagemang, resultatfokus och en stark entreprenörsanda.

Vill du bli en mästare på våra produkter och dela med dig av det du kan till våra kunder? Då är du personen vi söker!

Vi söker nu en kund- och serviceinriktad Produktrådgivare som vill guida våra kunder rätt i köpprocessen genom ett av Nordens starkaste och bredaste sortiment inom produkter för hemmet.

Om rollen
Många av vara kunder vill ha lite extra rådgivning i köpprocessen och därför har vi ett team av produktrådgivare som dagligen hjälper 100-tals inringande kunder framåt.

Det är minst lika viktigt för oss att kunden får rätt bemötande som rätt produkt. Servicen vi ger bygger grund för långvariga relationer. Som Produktrådgivare tar du våra inringande kunder "i handen" och hjälper dem att genomföra köpet på bästa möjliga sätt utifrån kundens unika önskemål och behov.

Till din hjälp har du dina kolleger med hög erfarenhet, en god supportstruktur och inte minst våra leverantörer som du kontinuerligt kommer vara i kontakt med.

Lönen är fast, med en rörlig del utifrån både kundnöjdhet och resultat. Tjänsten är placerad vid Bygghemmas kontor i centrala Malmö, två minuter från centralstation.

Om dig
Vi erbjuder en egen grundläggande internutbildning i produkter, sortiment och orderhandläggning så vi kräver inga större förkunskaper inom byggvaruhandeln. Men ett mycket starkt intresse för våra produkter ser vi som en självklarhet för att du ska utvecklas i rollen. Som person är du ambitiös och tar personligt ägarskap över din egen kunskapsutveckling.

Du gillar tanken av att kombinera orden "service", "kundfokus" och "försäljning" på ett framgångsrikt sätt. Du är kommunikativ i telefon och gillar både tempo och puls (speciellt när köerna peakar vid kampanjavsluten). Du håller alltid ett mycket högt fokus på affären och söker hela tiden möjligheter att utveckla denna.

Låter detta som din typ av utmaning?
Vi väntar på att höra ifrån dig, så skicka gärna din ansökan redan idag!

Om företaget
Bygghemma Group är den ledande onlinebaserade leverantören av hemförbättringsprodukter i Norden. Vi erbjuder våra kunder ett brett produktsortiment till attraktiva priser med bekväm hemleverans inom framför allt områdena heminredning, trädgårdsprodukter och byggvaror. Några av koncernens mest namnkunniga onlinebutiker är bygghemma.se, chilli.se, trademax.se och furniturebox.se i Sverige, bygghjemme.no i Norge, netrauta.fi, taloon.com och kodin1.com i Finland samt myhomemobler.dk och frishop.dk i Danmark.
Bygghemma Group omsatte ca 5 miljarder kronor 2018 och är noterat på Nasdaq Stockholm, Mid Cap. Totalt har koncernen drygt 1 000 anställda och huvudkontoret är beläget i Malmö. Läs mer på: www.bygghemma.se och www.bygghemmagroup.se
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 jan 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bygghemma.se har sålt varor på nätet sedan 2006, och är en del av Bygghemma Group. Vårt stora sortiment med välkända varumärken gör oss idag till ett av Sveriges största nätbutiker inom byggvaror, hem, och trädgård. Vårt mål är att ge en mycket god köpupplevelse med hjälp av kunnig personal, bra service och ett stort utbud av kvalitetsprodukter till marknadsmässiga priser. Vår målgrupp är främst privatpersoner som vill handla byggvaror från kända varumärken till attraktiva priser.

På Bygghemma.se finns över 350.000 produkter för hem och trädgård. Förutom webbsidan har Bygghemma.se visningsbutiker i Stockholm, Göteborg och Malmö.