Grafisk formgivare & Kampanjkoordinator

Grafisk formgivare & Kampanjkoordinator

Bygghemma.se är Sveriges största onlineaktör inom byggvaror, hem och trädgård. Genom vår onlinebutik, som kompletteras och understöds av flertalet fysiska visningsbutiker och ett omfattande service- och tjänsteutbud, såsom montering och installationer, erbjuder vi ett ledande sortiment från välkända externa och egna varumärken. Vi har huvudkontor i Malmö, med filialkontor i Kalmar och Oskarshamn. Välkommen att läsa mer på www.bygghemma.se

Har du känsla för grafiska koncept, branding och kampanjproduktion? Vill du arbeta inom en ledande e-handelsgrupp i Norden? Då kan detta vara rollen för dig!

Rollen


Tillsammans med kollegorna på marknadsavdelningen utvecklar, planerar och producerar du marknadsföring för Bygghemma kopplad till våra leverantörer och vår kampanjplan. I nära samarbete med interna och externa kontakter arbetar du med hela kedjan, från idé till publicering. Du arbetar också med Bygghemmas Brandbook och svarar för löpande uppdateringar och vår efterlevnad av denna.

Huvudsakliga arbetsuppgifter;
  • I nära samarbete med våra Produktchefer koordinerar du arbetet med våra leverantörers kampanjplaner.
  • Du driver kompletta produktionsprocesser, från insamling av information och material, till kampanjproduktion och uppföljning.
  • Du producerar grafiskt material till kampanjsidor, kampanjbanners, nyhetsbrev och externa digitala kanaler.
  • Du arbetar med framtagning av grafiska koncept och copy såväl som produktion av butiks-, kontors- och profilmaterial.
Tjänsten rapporterar till Chief Commercial Officer och är placerad vid vårt huvudkontor i Malmö, cirka 2-3 minuters promenad från Malmö C.

Profilen

Vi söker dig som har minst 2-4 års dokumenterad erfarenhet inom - och stort intresse för - grafisk produktion och grafiska koncept. Du är van vid att arbeta i Adobe CS-paketet och mycket god erfarenhet av InDesign, Photoshop och Illustrator. Erfarenhet av projektledning, kampanjkoordination och produktion av material för digitala kanaler är ett plus. Likaså om du arbetat med rörligt material i exempelvis After Effects eller annat videoredigeringsprogram.

För att lyckas i rollen behöver du ha god vana av att arbeta effektivt på egen hand med ett stort antal projekt samtidigt. Du har en stark förmåga att skapa struktur i flödet från idé till produktion. Det är viktigt att du är noggrann i ditt arbete med text och bild samt att du har ett öga för helheten. Vi ser gärna att du har ett intresse för heminredning och renovering.

Vi erbjuder

Ett varierande och spännande arbete hos Nordens ledande e-handelsaktör. Du får en omväxlande roll med duktiga kollegor och stor potential att utvecklas inom en snabbväxande koncern.

Låter detta som din typ av utmaning?

Vi väntar på att höra ifrån dig, så skicka gärna din ansökan redan idag!

Om företaget

Bygghemma.se är en del av BHG Group, den största onlineaktören inom konsumenthandel i Norden, med en nettointänkt på 6,2 Mdkr 2019. Inom BHG ingår över 85 onlinedestinationer, innefattande till exempel: bygghemma.se, trademax.se, chilli.se, furniturebox.se och taloon.com - och över 70 visningsbutiker. BHG är noterat på Nasdaq Stockholm, med tickern BHG.

BHG:s e-handelsverksamheter - www.wearebhg.com - har över 1 500 anställda som arbetar tillsammans varje dag för att skapa en optimal köpupplevelse!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 4 jan 2021 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bygghemma.se är Sveriges största onlineaktör inom byggvaror, hem och trädgård. Vi är en del av BHG Group, den största onlineaktören inom konsumenthandel i Norden, med en nettointänkt på 6,2 Mdkr 2019. Inom BHG ingår över 85 onlinedestinationer, innefattande till exempel: bygghemma.se, trademax.se, chilli.se, furniturebox.se och taloon.com - och över 70 visningsbutiker. BHG är noterat på Nasdaq Stockholm, med tickern BHG.

BHG:s e-handelsverksamheter - www.wearebhg.com - har över 1 500 anställda som arbetar tillsammans varje dag för att skapa en optimal köpupplevelse!