Business Controller till Bygghemma Sverige AB i Malmö

Business Controller till Bygghemma Sverige AB i Malmö

"Jag tycker att denna tjänst är fruktansvärt rolig", säger ekonomichef Linus Olsson och han vet vad han talar om. Han har själv varit den som har utvecklat rollen och nu är det dags att lämna över stafettpinnen till en ny passionerad kollega på Bygghemma. Välkommen till ett snabbt sammanhang där kulturen präglas av högt kundfokus och oerhört goda utvecklingsmöjligheter. Du är efterlängtad!

Som Business Controller på Bygghemma erbjuds du en viktig och verksamhetsnära roll på ett entreprenörsdrivet bolag som befinner sig i en stark expansionsfas med korta beslutsvägar. Här ges möjligheten till en roll med många kontaktytor, där du jobbar ut mot organisationens olika avdelningar med fokus på att bygga business case, kostnadsuppföljning och diverse utvecklingsprojekt.

Detta är en viktig roll med stort handlingsutrymme och som stöttar verksamheten mot fortsatt lönsam tillväxt. Du agerar både kravställare och support mot organisationen och ledningsgruppen. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Malmö och rapporterar till ekonomichef Linus Olsson - en ödmjuk ledare som ger fria tyglar och som jobbar hårt för att alla ska trivas och ha roligt på jobbet.

Huvudsakliga ansvarsområden:
  • Analys av försäljning och marginaler samt kostnadsuppföljning
  • Support för organisationen och ledningsgruppen
  • Adhoc-analyser, business case och projekt
  • Budgetarbete
  • Rapportering
  • Visst bokslutsarbete
Har vi fångat ditt intresse?

Tänkte det! Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande med något års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Här är personligheten otroligt viktig. Du har ett driv och en nyfikenhet som gör att du smidigt tar dig fram i organisationen samtidigt som du är otroligt fokuserad på affären. Skinn på näsan och nära till skratt tillsammans med en "can do"-attityd och du är hemma!

Att arbeta mot högt uppsatta mål är något du drivs av och ordning och reda är (nästan) lika viktigt för dig som att upprätthålla bra EBIT-nivå.

Hur gör jag nu?

I denna rekrytering samarbetar Bygghemma Sverige med Mpya Finance. Vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna Andersson på telefon 0706-555730 johanna.andersson@mpya.se eller Elina Alkesund på telefon 0723-627126 elina.alkesund@mpya.se.

Ansökan sker via www.mpyafinance.se
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 juli 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bygghemma.se är Sveriges största onlineaktör inom byggvaror, hem och trädgård. Genom vår onlinebutik, som kompletteras och understöds av flertalet fysiska visningsbutiker och ett omfattande service- och tjänsteutbud, såsom montering och installationer, erbjuder vi ett ledande sortiment från välkända externa och egna varumärken. Vi har kontor i Malmö, Kalmar och Oskarshamn.