Teknisk innesäljare/ordermottagare till Bühler i Malmö!

Teknisk innesäljare/ordermottagare till Bühler i Malmö!

Har du en teknisk bakgrund och brinner för kundrelationer? Läs vidare om tjänsten! Varje dag kommer en miljard människor i kontakt med Bühlers teknologier för sina grundläggande behov av mat, transport och mycket mer. Vi söker nu efter en serviceminded och driven Teknisk innesäljare/ordermottagare till vårt nordiska kundserviceteam i Malmö.

Om Bühler

Bühler är ett schweiziskt familjeägt företag som grundades 1860 och vi har idag 14 000 anställda i 140 länder. Våra teknologier finns i din smarta telefon, solpaneler, blöjor, läppstift, sedlar, maten du äter och bilen du kör. Vi strävar efter att skapa innovationer för en bättre värld med fokus på hälsa, säkerhet och hållbarhet i alla lösningar.

Vi är världsledande på många av våra marknader, bland annat förädlas 65% av världens skörd av spannmål i maskiner från Bühler, 50% av världens alla bilar har lampor som får sin metallbeläggning i en Bühlermaskin och 65% av världens kakaomassa passerar genom Bühlers utrustning på sin väg till din mun.

Den nordiska organisationen består av ca 20 medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Läs mer om oss på www.buhlergroup.com


Din nya tjänst


Som Teknisk innesäljare/ordermottagare på Bühler kommer du att ingå i vårt nordiska kundserviceteam vars huvudsakliga mål är att upprätthålla en hög teknisk standard och personligt bemötande gentemot våra kunder. Ditt huvudsakliga ansvar är att ge support till våra kunder avseende reservdelar och eftermonteringar inom Bühlers samtliga affärsområden. Du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor inom kundservice samt med våra säljare och tekniker ute på fältet. Genom att utveckla ett ömsesidigt partnerskap med våra kunder, stärker du Bühlers position på marknaden.

Som Teknisk innesäljare/ordermottagare kommer du att:
 • Fungera som förstakontakt och ge teknisk support till våra kunder gällande reservdelar
 • Arbeta med offert/orderhantering och uppföljning av leveranser
 • Uppdatera kundinformation i vårt affärssystem
 • Utföra uppföljningar av interna och externa aktiviteter
 • Ge teknisk support till våra säljare och tekniker
 • Hantera garanti- och reklamationsärenden
 • Marknadsföra beställningar via vår e-handelsplattform MyBühler
 • Arbeta med merförsäljning
 • Utveckla och bibehålla långsiktiga relationer med våra kunder
Du rapporterar direkt till vår Head of Customer Service Nordic också utgår från kontoret i Malmö. Rollen är en kontorstjänst, men det förekommer enstaka resor i samband med utbildningar.

Din bakgrund

För att komplettera vårt dedikerade team söker vi först och främst dig som är i början av din karriär. Eftersom vi strävar efter jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande, men vi välkomnar självklart manliga sökande också.

Vi söker dig som har:
 • Teknisk bakgrund från utbildning och/eller arbete
 • Något års erfarenhet från en roll inom eftermarknad, så som Teknisk innesäljare/ordermottagare, eller erfarenhet från en roll som servicetekniker eller motsvarande
 • Utbildning och/eller erfarenhet av tekniska ritningar, till exempel elritningar eller mekaniska ritningar
 • Erfarenhet av att arbeta i affärssystem
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
Vi ser det som meriterande om du har:
 • Erfarenhet av att arbeta i en internationell organisation
 • Erfarenhet av SAP
 • Kunskaper i tyska
Personliga egenskaper

Vi söker en driven och entusiastisk medarbetare med intresse för såväl teknik som kundrelationer. Du ger ett professionellt och förstklassigt bemötande till våra kunder och säkerställer en hög kundnöjdhet. Du är serviceminded och trivs i en roll där du har ett flertal kontaktytor, såväl internt som externt. Du trivs med att arbeta i team, är ödmjuk och inte rädd för att be om hjälp när du behöver det. Vi söker dig som är van vid att driva ditt eget arbete samt är proaktiv och fångar upp våra kunders långsiktiga behov. För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du är systematisk, noggrann och effektiv.

Vi erbjuder

Bühler är ett gediget och stabilt familjeföretag. Vi kan erbjuda dig en varierande och spännande tjänst fylld med utmaningar. Hos oss är den ena dagen aldrig lik den andra och du kommer få möjlighet att bredda din tekniska kompetens och samarbeta med internationella kontakter. På Bühler är vi måna om att leverera kvalitet till våra kunder. Vi är en mindre organisation i Norden och hos oss hjälps vi åt att hantera vardagens utmaningar.

Vi erbjuder en fast anställning på vårt kontor i Malmö. Vi har möjlighet att erbjuda dig en heltidstjänst alternativt en deltidstjänst på minst 75 procent. Vi tillämpar kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag. Arbetstiderna är förlagda på vardagar med sedvanliga kontorstider.

Ansökan

Låter det intressant? Då är du är varmt välkommen att söka via ansökningsformuläret. Sista ansökningsdagen är 25 januari. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att ansöka. Observera att vi dessvärre inte har möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

I den här rekryteringsprocessen samarbetar Bühler med Roi Rekrytering. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Emilia Westberg på emilia.westberg@roirekrytering.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)