Bühler söker Servicetekniker / Serviceingenjör södra Sverige

Bühler söker Servicetekniker / Serviceingenjör södra Sverige

Bühler är ett schweiziskt familjeägt företag som, genom att erbjuda globala, industrilösningar för livsmedelproduktion och tillverkning av avancerade material, bidrar till säker mat och hög energieffektivitet.

Ungefär 65% av världens skörd av spannmål förädlas i maskiner från Bühler och ungefär 50% av världens alla bilar har lampor som får sin metallbeläggning i en Bühlermaskin. Varje dag kommer miljarder människor i kontakt med Bühlers teknologier genom maten de äter, transporter och kommunikation.

Servicetekniker / Serviceingenjör södra Sverige

Bühler utvecklar sin serviceorganisation i Sverige för att möta våra kunders behov med större effektivitet. För dig som är en entreprenörstyp så kan vi erbjuda en intressant utmaning med full uppbackning från Bühler. Vi erbjuder ett intressant jobb, goda utbildningsmöjligheter och goda karriärmöjligheter.

Ansvar och arbetsuppgifter
  • Arbeta ute hos våra kunder med uppstart, problemlösning, service och underhåll på maskiner och processer.
  • Samarbeta med kunden för att effektivt lösa tekniska problem.
  • Genomföra maskin- och anläggningsinspektioner och rekommendera förbättringar och ombyggnationer.
  • Hålla våra kunder informerade om aktiviteter och stämma av med kunden vid varje besök. Utbildning av kundens personal.
  • Rådgivning till kunderna beträffande reservdelar och service.
Kvalifikationer

Vi söker dig som har en teknisk utbildning, gärna eftergymnasial, och praktisk erfarenhet från spannmåls-, livsmedels- eller foderindustrin. Du arbetar troligen som servicetekniker / serviceingenjör eller som processpecialist idag. Vi söker dig som är utåtriktad, engagerad och kundfokuserad. Du är van att arbeta självständigt och är duktig på kommunikation. Din livssituation måste tillåta dig att ha ditt kontor hemma men att resa de flesta dagar i veckan. Flytande svenska och engelska, i tal och skrift, är ett krav. Tyska är meriterande.

Den här tjänsten täcker framför allt södra Sverige vilket innebär placering vi Bühlers kontor i Malmö. Resor till andra delar av Norden förekommer liksom resor till andra länder.

Ansökan

Sök tjänsten genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV och personliga brev. Från den 7/1 gör vi ett löpande urval och vi vill ha din ansökan senast 20/1.

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att maila marie.gralen@buhlergroup.com eller Jörgen Siegmund, Head of Customer Services, joergen.siegmund@buhlergroup.com.

Om oss

Information om Bühler Group hittar du på www.buhlergroup.com och om Bühler Nordic på buhlergroup.com/global.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 jan (1 dag kvar)