Projektsäljare tegel i Malmö

Projektsäljare tegel i Malmö

Om jobbet

Vill du vara med när vi gör vår del av byggbranschen cirkulär, och säkerställer att Skånes kommande tegelfasader blir hållbara på riktigt! Vi söker en ny projektsäljare för vårt fasadtegel och som skall bearbeta Skåne-marknaden med fokus på Malmöregionen. Vi arbetar med förskrivande verksamhet av tegelfasader och med arkitekter samt fastighetsbolag som målgrupp. Din tjänst innebär en central roll på vårt Malmö-kontor, med tillhörande showroom och ansvar för större tegelprojekt. Din vardag är att besöka arkitekter och hålla seminarier samt följa de större fasadprojekten där vårt fasadtegel blir inskrivet i bygghandlingar till avslut.

En central del i vårt tegelsortiment handlar om hållbart cirkulärt byggande, något vi kallar "Grönt Murverk". I detta har vi etablerat Sveriges första storskaliga återbruksproduktion av fasadtegel, och arbetar för att alla våra tegelfasader vi säljer skall kunna gå att montera ner och vara redo för framtida återbruk. Vi arbetar här i tidiga skeden inför rivningar av tegelfasader och säkerställer att teglet går till återbruk istället för att bli avfall på en lokal deponi, samt så hjälper vi beställare och arkitekter att fatta rätt beslut kring deras kommande nya fasader så att de står länge och med hållbara material.

Du är intresserad av hållbart byggande, design och konstruktion, och såklart gillar du att träffa arkitekter. Vi behöver en person med stort eget driv som förstår vikten av att hålla hög aktivitet för att lyckas. I teamet finns tre konstruktörer som arbetar med de tekniska delarna i försäljningen samt orderpersonal som tar över när projektet skall beställas och levereras. Du har även kollegor som arbetar på samma sätt fast i Göteborg samt i Stockholm.

Din roll är att skapa långsiktiga relationer med regionens beställare och arkitekter samt se till att fler tegelfasader byggs som Grönt Murverk! Rollen kräver b-körkort. Meriterande om du har bakgrund som arkitekt, men inget krav.

Läs mer om vårt sortiment och hur vi arbetar på: https://tegel.brukspecialisten.se/

Övrig information

Arbetsgivare: Brukspecialisten Sverige AB
Placering: Malmö
Adress: Kabingatan 5
Befattning: Projektsäljare tegel i Malmö

Vi tillämpar kollektivavtal och har goda personalförmåner.
Tjänsten är tillsvidare, på heltid och med tillträde snarast.

Passar tjänsten in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag!

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Ansök genom att skicka CV och personligt brev till: mats.klint@brukspecialisten.se
Märk mailet med: Projektsäljare tegel i Malmö
Mer info
Kontaktperson Mats Klint
Telefon 0720680878
Email Mejla Mats Klint
Område Malmö stad
Yrkesroll Utesäljare, Bygg & Hantverk, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://tegel.brukspecialisten.se/
Sista ansökningsdag 11 nov 2021 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Brukspecialisten är specialister på tegel och murverk. Vi återbrukar svenskt fasadtegel samt representerar ett par unika tegelbruk på den svenska marknaden. Vi arbetar med beställare och arkitekter i större fasadprojekt inom fasadtegel. Vår styrka är att leverera en komplett projekterad hållbar fasadlösning, anpassad efter varje projekt. Vi hjälper arkitekter och beställare att välja tegel från våra utställningar, tar fram tegelprover och provmurar och hjälper till med fogkulörer och förband. Våra konstruktörer tar fram en komplett murverksprojektering där rörelser, tyngder, infästningar, öppningar och avbärningar som visualiseras i framtagna anvisningar och specifikationsunderlag, är anpassade efter ditt projekt. Vi anpassar även fasaderna för framtida återbruk. Vi offererar sedan ett komplett murverk till entreprenör och hjälper till att starta upp och följa arbetsplatsen.

Brukspecialisten driver även egna yrkesbutiker i
Malmö, Göteborg och Stockholm där vi även arbetar med putsfasader, samt renoveringsprojekt.