Löneadministratör och ekonom till Brightby AB, Malmö

Löneadministratör och ekonom till Brightby AB, Malmö

Brightby söker nu för kunds räkning en löneadministratör/ekonom och du kommer ingå i ett team på fyra. Rollen är bred med allt från lönearbete till löpande redovisning så du får inte vara rädd för att kavla upp ärmarna och gilla att arbeta i team. Man kommer ha sitt ansvarsområde men sedan är det viktigt att kunna hjälpa kollegor vid toppar. Du kommer att vara anställd som löneadministratör/ekonom på Brightby och arbeta på uppdrag hos våra kunder.

Vad kan vi som företag erbjuda dig?

På Brightby har du många kollegor med olika erfarenheter inom ekonomiområdet. Du träffar dina kollegor i olika forum, både mindre och större, och kan dela erfarenheter och ha roligt tillsammans. Brightby erbjuder tillsvidareanställning, livsstilsförmåner och friskvårdsbidrag och inte minst möjligheten att utvecklas i och utveckla våra kunders ekonomifunktioner.

Vi hoppas att du vill utvecklas tillsammans med oss och vara en del av Brightbys fortsatta utveckling!

Exempel på kommande arbetsuppgifter:

 • Arbete med hela löneprocessen
 • Kund och- leverantörsreskontra
 • Löpande bokföring
 • Stöd vid månadsbokslut
 • Vissa kontoavstämningar
Kvalifikationer och erfarenhet
 • Examen inom ekonomi på högskola eller universitet
 • Flytande i svenska och engelska, i tal såväl som i skrift
 • 2-5 års arbetslivserfarenhet som löneadministratör och som ekonom
 • Kunskaper i Agda är starkt meriterande
Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett genuint intresse för lön och ekonomi, som drivs av personlig utveckling och att hjälpa våra samarbetspartners att nå sina mål. För att trivas som konsult hos oss är det viktigt att du uppskattar omväxling och utmaningar samt att du är duktig på att skapa kontakt och inge förtroende.

Start: Omgående

Placering:
Malmö

Omfattning:
Tillsvidareanställning på heltid

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Brightby, André Lennberth 0707-781984 eller andre.lennberth@brightby.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan
 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna
Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi, finans, bank och försäkring och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång.

lön, löneadministratör, ekonom, redovisning,
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Brightby
Hemsida http://www.brightby.se/
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi erbjuder våra medarbetare mentorskaps- och utbildningsprogram utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss.