Ekonom med systemintresse till Brightby AB, Malmö

Ekonom med systemintresse till Brightby AB, Malmö

Brightby söker nu för kunds räkning en driven ekonom med stort intresse för system och tekniska lösningar. Så brinner du för ekonomi, har några års erfarenhet och vill utvecklas då är det dig vi söker. Tjänsten som ekonom hos Brightby är en tillsvidareanställning på heltid. Initialt kommer du vara anställd som ekonomikonsult men möjlighet finns för rätt person till anställning hos kund.

Det är omgående start på uppdraget så du behöver vara tillgänglig med kort varsel.

Exempel på arbetsuppgifter

Ditt arbete kommer att innebära att ta hand om hela leverantörsreskontra flödet. Sammanfattningsvis kommer dina arbetsuppgifter bland annat att vara:
  • Inskanning fakturor
  • Attestflöden
  • Diverse utredningar
  • Inkasso
  • Betalningar
  • Avstämningar
Kvalifikationer och erfarenhet:

Vi söker dig som har erfarenhet av rollen som ekonomiassistent. Du är van att arbeta brett med ansvar för hela reskontraflödet, inkluderat avstämningar. Fakturaflödet är stort, vilket kräver ett strukturerat arbetssätt. Du har några års relevant arbetslivserfarenhet inom ekonomi där du arbetat med ett eller flera etablerade ekonomi- och ERP-system. Vi söker dig som har ett intresse för systemfrågor och tekniska lösningar. Du triggas av problemlösning och du är lyhörd med hög servicenivå.

Personliga egenskaper:

För att trivas i rollen tror vi att du är trygg och positiv till din person. Du arbetar noggrant, strukturerat och effektivt med en god attityd. Vidare har du ett prestigelöst sätt gentemot andra och värderar teamarbete högt. Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du vill fortsätta att utvecklas i din roll som ekonom och ser fram emot att göra detta i en trygg och samtidigt stimulerande verksamhet.

Start: Omgående senast 1/3 2020

Placering:
Malmö med omnejd

Omfattning:
Tillsvidareanställning på heltid

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Brightby, André Lennberth 070-778 19 84 eller andre.lennberth@brightby.se.

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstånd, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna
Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi, finans, bank och försäkring och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång.

ekonom, ekonomiassistent, IT ekonom, konsult, Brightby
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Brightby
Hemsida http://www.brightby.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi erbjuder våra medarbetare mentorskaps- och utbildningsprogram utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss.