Administratörer inom AML och Fraud i Malmö

Administratörer inom AML och Fraud i Malmö

Nu söker vi engagerade administratörer inom AML & Fraud för kommande uppdrag i Malmö. Våra kunder är banker, finans och försäkringsbolag och du kommer att tjänstgöra som administratör inom området AML & Fraud. Tjänsterna är konsultuppdrag på heltid med varierande längd. Ofta finns möjligheter till förlängning vid uppdragens slut.

Om rollen

Du har en spännande och viktig roll hos vår kund där du arbetar förebyggande, men också med aktuella ärenden inom penningtvättsområdet och motverkande av finansiell kriminalitet.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Agera på larm i kundens interna system och utredning av dessa för att upptäcka bedrägerier och pågående försök till penningtvätt.
  • Rapportering till Finanspolisen.
  • Utredning av ägarstrukturer, verklig huvudman m.m.
  • Uppdatering, insamling samt analys av KYC-uppgifter.
  • Slagning mot PEP- och sanktionslistor.
  • Onboarding av nya kunder.
Kvalifikationer:

Vi söker dig som har ett intresse för ekonomisk brottslighet. Du tycker om att gräva i information, analysera och utreda. Du är analytiskt lagd och kan dra slutsatser och se mönster, utifrån olika informationskällor. Vi tror att du som söker har arbetat med liknande arbetsuppgifter inom AML eller Fraud på bank, finansbolag eller försäkringsbolag.

Som person är du noggrann och ansvarstagande, samt har hög integritet och förståelse för vad det innebär att arbeta med sekretessbelagd information.

Vad erbjuder vi dig?

Brightby Bemanning

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda och omsätter en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Ansökan

Intervjuer och urval kommer att ske löpande varför vi önskar din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Konsultchef Anna Granberg anna.granberg@meritmind.se

Brightby Bemanning arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet GDPR-lagstiftningen)
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)