Digital Campaign Manager - Bright Media Agency

Digital Campaign Manager - Bright Media Agency

Om tjänsten

I rollen som Digital Campaign Manager kommer du ansvara för att sätta upp kampanjer i de digitala systemen och optimera köpen för att se till att nå Bright Media Agencys kunders uppsatta mål. Du kommer även att ansvara för uppföljning av de digitala kampanjerna genom insiktsfull dataanalys. Arbetet innebär att du har daglig kontakt med kunder, reklambyråer och medieleverantörer.

Du kommer få uppleva en mycket omväxlande arbetsdag med varierande tempo. Du kommer att arbeta med flera olika system och verktyg såsom Facebook, Linkedin, Youtube, Google Ads och Google Analytics. Mer konkret innefattar dina arbetsuppgifter:
  • Planering, hantering och optimering av köpta kampanjer, främst SEM och sociala medier
  • Analys och uppföljning av digitala kampanjer
  • Kampanjbevakning, se till att digitala kampanjer startar och levererar enligt plan
  • Aktivt deltagande i kund- och leverantörsmöten
Om dig

För att vara aktuell för tjänsten som Digital Campaign Manager krävs relevant eftergymnasial utbildning inom marknadsföring, media eller reklam. Du har god förståelse för svensk mediekonsumtion och trivs med ett arbete som kräver en hög grad av service. Utöver detta krävs:
  • Erfarenhet av köpt annonsering i digitala kanaler, främst SEM och sociala medier
  • God kommunikativ förmåga där uttrycker dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift.
  • Har mycket goda kunskaper i Excel och Powerpoint
  • Goda kunskaper i Google Analytics, Google Ads, Facebook Business Manager, etc. är meriterande
Som person är du samarbetsvillig, serviceminded och engagerad i ditt arbete. Du trivs du med ett arbete där du förväntas ta ett stort ägandeskap och ansvar över ditt arbete. Det är av stor vikt att du självständigt kan driva ditt arbete framåt samtidigt som du är ödmjuk inför din kompetens och tar hjälp av dina kollegor när situationen kräver det. Det arbetssätt genomsyras av en hög grad av flexibilitet och noggrannhet i syfte att leverera ett högkvalitativt arbete i nära samarbete med kollegor och kunder.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Plats: Malmö

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Digital Campaign Manager, Campaign Manager, SEM, Sociala Medier, dataanalys, Google Analytics, annonsering, Google Ads, Facebook Business Manager, Media, Reklam, Marknadsföring, Rekrytering, Skåne, Malmö, Lund
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Publicering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Emploid AB
Sista ansökningsdag 1 okt 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bright Media Agency är en oberoende mediebyrå som arbetar med medie- och kommunikationsstrategi, konsumentinsikt och optimering av annonsering i alla köpta kanaler, digitala likväl som traditionella. Företaget har en platt organisation där medarbetaren har stora möjligheter att påverka och forma sin roll. De är ett sammansvetsat gäng som sätter stort värde på engagemang, kunskap och service. Tillsammans arbetar de prestigelöst för intelligent, insiktsfull och ärlig rådgivning inom media och kommunikation.

Bright Media Agency går mot en allt större flexibilitet, där både kontoret och bostaden kan vara aktuella som arbetsplats. Kontakter i arbetsgruppen sker allt oftare digitalt på distans, vilket innebär mer enskilt arbete. För att kunna leverera kampanjer med högsta möjliga kvalitet och prestanda krävs att alla ändå arbetar mot gemensamma mål - och har roligt tillsammans!