applikationsspecialist / applikationsingenjör / Junior applikationskonsult

applikationsspecialist / applikationsingenjör / Junior applikationskonsult

Har du ett brinnande intresse för IT och mjukvarusystem? Vill du utvecklas i en roll som applikationskonsult? InfoTech, som är ett dotterbolag till Danir AB, utökar nu sitt team i Malmö.

Om företagetInfoTech Scandinavia AB erbjuder ett unikt informationssystem under varumärket Advantum. InfoTech utvecklar, supportar, marknadsför och säljer Advantum och tar även helhetsansvar för såväl installation, support, utbildning och kundunika konfigureringar.

På InfoTech Scandinavia är vi 100% fokuserade på Advantum och har över 20 års erfarenhet av systemlösningar inom informationshantering, dokumenthantering och PDM. Våra kontor finns i Malmö och Stockholm som tillsammans med våra internationella partners borgar för att våra kunder skall få en god service oavsett var de befinner sig. Vi är sedan starten ett dotterbolag till Danir AB, en av Sveriges största och snabbast växande ägare av bolag inom den svenska IT-sektorn.

Vi är stolta över att kunna presentera några av världens mest välkända och respekterade företag i vår kundportfölj. Företag som AstraZeneca, ASSA ABLOY, Group 4 Securicor, IKEA, Pfizer och Tarkett såväl som mindre och mellanstora företag som Saft Batteries, Orexo och Locum använder Advantum för sin informationshantering. Det breda spektrat av framgångsrika företag som använder Advantum har gett oss en enorm erfarenhet i vilka krav som ställs på informationshantering - en erfarenhet som gör oss till en kompetent leverantör till våra kunder.

ArbetsuppgifterSom applikationskonsult på InfoTech arbetar du med deras produkt Advantum. Från det att informationssystemet har sålts till kund är du den som driver projektet från kundanpassning till att systemet är ute hos kund. Du ansvarar för kundanpassning vilket innebär att du är ute hos kund, undersöker deras informationsflöde för att sedan kunna konfigurera och installera produkten. När installationen är gjord är det du som utbildar användarna och även supporterar användarna vid frågor om systemet.

I rollen som applikationskonsult arbetar du framförallt från InfoTechs kontor i centrala Malmö men även ute hos InfoTechs kunder.

Formella krav
  • Avslutat gymnasial utbildning
  • Intresse för IT och mjukvarusystem.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Körkort
  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område (meriterande)
  • Erfarenhet av arbetat med databaser (meriterande)
  • Erfarenhet av arbete med CMS (meriterande)
  • Erfarenhet av att arbeta i en konsultroll ut mot kund (meriterande)
Som applikationskonsult är du en person som har ett brinnande intresse för mjukvara och IT-system. Du är en person som kan på ett naturligt sätt bygga en relation till andra. Du visar stort intresse för dina kunder och kan sätta dig in i kunders system och problematik. I rollen som applikationskonsult lägger du stor vikt vid den kvalitet du levererar och du är noggrann och medveten om mål och kvalitetsstandarder. Du kan uttrycka dig väl både muntligt och skriftligt, du lyssnar och är mottaglig för motparten samt anpassar dig till situationen.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: InfoTech, Advantum, applikationskonsult, applikationsspecialist, applikationsingenjör, konsult
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.