Webbutvecklare / Fullstack / FrontEnd /.Net till CGI AB

Webbutvecklare / Fullstack / FrontEnd /.Net till CGI AB

Är du en driven webbutvecklare med goda kunskaper inom JavaScript och vill arbeta i ett stort och globalt känt IT företag? Här erbjuder vi dig en roll som teknisk lead där du får möjlighet att påverka teknikval och utvecklingsprocesser. Här arbetar du tillsammans med ditt team inhouse i projektform med långsiktiga samarbeten.

Om företagetCGI Group Inc har över 40 års erfarenhet inom IT och är den femte största oberoende leverantören av tjänster inom IT och affärsprocesser i världen. Med cirka 72 500 medarbetare på kontor och globala leveranscenters i Nord-, Sydamerika, Asien och Europa erbjuder CGI en heltäckande tjänsteportfölj med avancerade konsulttjänster inom IT och affärsprocesser, systemintegration, applikationsutveckling och underhåll, drift och hantering av infrastruktur och ett brett sortiment av patenterade lösningar. Mer information om bolaget hittar du på www.cgi.com.

CGI erbjuder goda utvecklingsmöjligheter både gällande kompetens och karriär. På CGI får du arbeta tillsammans med många kompetenta kollegor och vara delaktig i spännande uppdrag.

ArbetsuppgifterI rollen som webbutvecklare ingår du i ett projektteam där ni långsiktigt arbetar med olika projekt av varierande karaktär. Projekten drivs främst från CGI:s kontor i Västra Hamnen i Malmö. I din roll har du teknisk lead mot frontendutvecklingen med fokus på JavaScript, HTML och CSS där du leder den tekniska utvecklingen. I egenskap av teknisk lead arbetar du nära kunderna där du har ett större ansvar. Vidare arbetar du även med olika former av analys, systemdesign, webbutveckling och implementation av webbplatser.

Formella krav
  • Flerårig erfarenhet av webbutveckling och .Net, gärna med tyngd mot frontend
  • Goda erfarenheter i JavaScript och framför allt ramverken React och Angular
  • Utvecklarerfarenhet i Episerver eller andra CMS samt MVC (meriterande)
  • Goda kunskaper i tal och skrift på svenska och engelska
Vi söker en person som är lösningsfokuserad och bekväm med att ta stort ansvar i sitt arbete. Du är socialt säker där du trivs i kunddialoger och nära kundsamarbeten. Vidare ser vi en person som gärna delar med sig av sin kunskap och som kan bidra med innovativt nytänkande. Du samarbetar väl i grupp, samtidigt som du är självständig vid individuellt arbete. Du trivs i ett föränderligt klimat och ser till att hålla dig uppdaterad inom ny teknologi. Stort fokus läggs vid personliga egenskaper.

Övrig information
I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att CGI har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och CGI en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: .NET, webbutveckling, frontend, fullstack, front-end, JavaScript, React, Angular, CMS, Episerver, MCV, webb, utvecklare, IT, developer, software engineer, CGI, Malmö, tech lead, lead, HTML, CSS
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.