Verktygstekniker / Reparationstekniker / Mekaniker sökes till Hilti

Verktygstekniker / Reparationstekniker / Mekaniker sökes till Hilti

Har du ett stort intresse för mekanik, service och underhåll? Vill du arbeta på ett välkänt företag som kännetecknas av stark företagskultur och hög energi? Då kan detta vara jobbet för dig!

Om företagetHilti finns i mer än 120 länder och har ca 24 000 medarbetare på 5 kontinenter. De driver direktförsäljning av sina produkter och har totalt ca 200 000 kundkontakter per dag över hela världen. Hiltis huvudkontor återfinns i Schaan i Furstendömet Liechtenstein. Hiltis svenska huvudkontor ligger i Arlöv och organisationen har över 300 anställda. Hilti är världsledande inom utveckling, tillverkning och marknadsföring av högkvalitativa produkter som skapar mervärde för professionella kunder inom bygg, installation och industri. Genom socialt ansvarstagande och med mer än 30 innovationer årligen bidrar Hilti till att öka möjligheterna till bättre hälsa, säkerhet och miljö genom sina produkter, system och tjänster.

Nu söker vi en ansvarsfull verktygstekniker / reparationstekniker till Hilti i Arlöv.

ArbetsuppgifterI rollen som verktygstekniker felsöker och reparerar du kunders söndriga verktyg såsom borrmaskiner, skruvdragare och bultpistoler. Du gör inventering av olika komponenter, byter ut delar som är ur funktion, kvalitetssäkrar verktygen och arbetar med fokus på kostnadseffektivitet. Du går en utbildning om produktlära, och i takt med att du blir varm i kläderna ges du möjlighet att arbeta med mer avancerade ärenden och verktyg. Som reparationstekniker erbjuds du ett tekniskt varierande arbete med goda möjligheter till personlig och affärsmässig utveckling.

Formella krav
  • Gymnasieexamen, gärna med teknisk inriktning
  • Högre akademisk utbildning inom teknik/mekanik (meriterande)
  • Erfarenhet som mekaniker och/eller tekniker
  • Svenska i tal och skrift samt engelska i skrift
Utöver ditt mekaniska intresse och fingerfärdighet ser vi att du är driven och ansvarstagande som person. Du är engagerad i dina ärenden och kommer med förslag om du tycker att något är fel eller kan förbättras. Vidare är du lyhörd, social och har lätt för att samarbeta med dina kollegor, även om arbetet innebär stor grad av självständighet. Därtill är du strukturerad och mån om att följa Hiltis standarder och arbetssätt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information
Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Hilti har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Hilti en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Omgående, max 1 månads uppsägningstid
Plats: Arlöv
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Verktygstekniker, reparationstekniker, mekanik, mekaniker, verktyg, Malmö, Arlöv, heltid, reparation, felsökning, underhåll, service, Hilti
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.